Το κορίτσι που διάβαζε στο μετρό

  • img
Συνολική βαθμολογία (1-10):

4.5

Κριτικές

4

Συγγραφέας Féret - Fleury Christine
Εκδόσεις Ωκεανός
ISBN 9786185284688
Μοιράσου αυτό το βιβλίο Facebook    Twitter    E-mail
Παρακολούθηση βιβλίου
Εγγράψου δωρεάν στο Bookfriends.com.cy, επίλεξε Παρακολούθηση βιβλίου και θα σε ενημερώνουμε κάθε φορά που ένας αναγνώστης γράφει ένα νέο review για το βιβλίο αυτό!
Γράψε τη δική σου κριτική
Θα εμφανίζεται δημόσια.
Η διεύθυνση δεν θα εμφανίζεται δημόσια. Θα λάβεις e-mail επιβεβαίωσης για να καταχωρηθεί η κριτική σου.
Έως 30 χαρακτήρες.
Κριτικές βιβλίου: 4
ID #54680 | ημερομηνία: 2021-07-10
booklet.gr | 61 κριτικές

Κριτική

Ανάλαφρο βιβλίο για τα βιβλία αλλά μέχρι εκεί. Έχει ωραία γραφή και εικόνες, αλλά η ιστορία είναι μέτρια και ελλιπής.

ID #46957 | ημερομηνία: 2021-02-09
cass | 15 κριτικές

Επιφανειακό

Ξεκίνησα να το διαβάζω με αρκετό ενθουσιασμό αλλά δυστυχώς κράτησε λίγο. Η υπόθεση είχε αρκετά κενά και ήταν επιφανειακή. Η πρωταγωνίστρια γνωρίζει τον Σουλειμάν κ την κόρη του και αλλάζει η ζωή της. Αλλά τόσο εύκολο είναι για έναν πατέρα να αφήσει την κόρη του σε μία γυναίκα που πριν λίγες μέρες δεν ήξερε καν ότι υπήρχε? Με παραξένεψε πολύ η ιστορία και μετά από λίγο καιρό κατέληξε στο μέρος του εγκεφάλου με τα αζήτητα.

ID #45492 | ημερομηνία: 2021-01-08
Annette | 44 κριτικές

Κάτω του μετρίου

Δεν με ικανοποίησε σε καμιά περίπτωση. Άνισο και ελλιπές στο μεγαλύτερο μέρος του.

ID #36556 | ημερομηνία: 2020-09-13
Κοπάρης Θεόδωρος | 14 κριτικές

Άλλο δίνει, άλλο έχει

Βάζω 3 αστέρια γιατί είμαι καλός άνθρωπος, και δεν θέλω να "καίω" βιβλία αλλά θα πρέπει να το κάνω. Το δανείστικα από την Δημόσια Βιβλιοθήκη της πόλης μου, δεν το αγόρασα διότι δεν ήμουν σίγουρος αν θα μου άρεζε. Είδα το πίσω μέρος της περίληψης του και μου κέντρισε το ενδιαφέρον. Το δανείστικα για 20 μέρες. Πρέπει να πω ότι... ήταν το πιο περίεργο βιβλίο που έχω διαβάσει στην ζωή μου. Από πίσω μου έλεγε άλλα πράγματα για την πλοκή, ενώ στο βιβλίο δείχνει διαφορετικά σχεδόν ίδια πράγματα όπως κάποιοι χαρακτήρες που δεν αναφέρονται καθόλου μέσα, στην περίληψη όμως ναι. Ο κεντρικός μας ήρωας στο βιβλίο, φαίνεται μελαγχολική λίγο στην αρχή αλλά στην πορεία ήταν μια χαρά με την ζωή της, είχε μια καλή δουλειά και σπίτι, "εντάξει" μισθό και καθημερινότητα. Σε ένα σημείο αποφάσισε να τα παρατήσει επειδή είδε ότι δεν την χαροποιεί πλέον αυτό που κάνει, όταν συνάντησε τον κύριο Σουλεϊμάν και την κόρη του. Πως τον συνάντησε; Μην το ρωτάτε καθόλου! Επίσης, είχε πολλά, μα πάρα πολλά γραμματικά, συντακτικά και συγγραφικά λάθη η μετάφραση! Είχε κάποιες ανούσιες περιγραφές, περίεργες μεταφορές και έβγαινε κάποιες φορές από την πλοκή την ίδια. Το βιβλίο αυτό μου θυμίζει έναν έφηβο, που προσπαθεί να γράψει το πρώτο του νόβελ στο Wattpad και δεν ξέρει τα βασικά για την συγγραφή! Και εγώ γράφω, αλλά το διαβάζω αυτό που κάνω για να δω αν είναι καλό πριν το δημοσιεύσω. Δεν θα το ξαναδιάβαζα ακόμα κι αν ήταν το τελευταίο βιβλίο στο σύμπαν.

Top5 βιβλίων με τις περισσότερες κριτικές στην κατηγορία

Η σιωπηλή ασθενής (129)
Michaelides Alex
Διόπτρα

Η φάρμα των ζώων (115)
Orwell George
Κάκτος

Ο αλχημιστής (98)
Coelho Paulo
Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη

Λύω, σιωπή! (98)
Da Costa Mark Christopher
Πηγή

Όταν σκοτώνουν τα κοτσύφια (97)
Lee Harper
Bell / Χαρλένικ Ελλάς

Top5 βιβλίων με τις περισσότερες κριτικές στην κατηγορία