Στο Μάτι του πυρός

  • img
Συνολική βαθμολογία (1-10):

9.5

Κριτικές

2

Εκδόσεις Υδροπλάνο
ISBN 9786188440609
Μοιράσου αυτό το βιβλίο Facebook    Twitter    E-mail
Παρακολούθηση βιβλίου
Εγγράψου δωρεάν στο Bookfriends.com.cy, επίλεξε Παρακολούθηση βιβλίου και θα σε ενημερώνουμε κάθε φορά που ένας αναγνώστης γράφει ένα νέο review για το βιβλίο αυτό!
Γράψε τη δική σου κριτική
Θα εμφανίζεται δημόσια.
Η διεύθυνση δεν θα εμφανίζεται δημόσια. Θα λάβεις e-mail επιβεβαίωσης για να καταχωρηθεί η κριτική σου.
Έως 30 χαρακτήρες.
Κριτικές βιβλίου: 2
ID #54679 | ημερομηνία: 2021-07-10
Books & Travel | 131 κριτικές

Πολύ καλό!

Πολύ καλό! Ωραία γραφή με γρήγορη ροή λόγου. Ακολουθούμε τους πρωταγωνιστές στη μάχη για την επιβίωση. Σκληρό αλλά πέρα για πέρα αληθινό!

ID #31723 | ημερομηνία: 2020-08-16
BookEat | 91 κριτικές

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ

Όλοι συνένοχοι σε ένα έγκλημα. Ο συγγραφέας Παναγιώτης Φουράκης αποκαλύπτει την υποκρισία και το ψέμα όλων όσων έχουν εμπλακεί σε αυτή την τραγωδία που συντελέστηκε στο Μάτι Αττικής και δεν χαρίζεται σε κανέναν.    Εκανε κάτι που δεν έχει κάνει κανείς .... Κατέγραψε την καταστροφή και τις δύσκολες εκείνες ώρες μέσα από τα μάτια των πρωταγωνιστών της . Εξιστορεί τη ζωή των ανθρώπων αυτών  οι οποίοι βιωσαν μια κόλαση  γιατί από αυτά που διάβασα η περιοχή είχε μετατραπεί σε κόλαση , τι έκαναν μέσα στον πανικό για σωθούν,  να σώσουν τις ζωές τους , τη γυναίκα τους , τα παιδιά τους , τα εγγόνια τους .    Η γραφή είναι τόσο άμεση που  ξεκινώντας να διαβάζεις μεταφέρεται νοερα και εσύ εκεί,  δίπλα στους ανθρώπους που έζησαν τη φρίκη,  έτοιμασου να τη ζήσεις και συ , να μάθεις και να νοιώσεις τι πραγματικά έγινε εκείνη τη μέρα .     Εγώ συγκλονίστηκα , κάθε σελίδα ξυπνούσε και ένα διαφορετικό συναίσθημα . Μετά από αυτό το βιβλίο θα δεις τα πράγματα με διαφορετικό ΜΑΤΙ...     Τα ΜΜΕ μας μετέφεραν κάποιες ιστορίες , ο συγγραφέας όμως εμβαθύνει και περιγράφει πολύ παραστατικά το πριν και μετά και δημιουργεί μια ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ιστορία,  γιατί ο Σήφης,  ο Χαρίλαος,  η Δήμητρα,  τα παιδιά τους και τα εγγονια τους δεν ήταν μια απλή ιστορία του λεπτού από κάποιο δελτίο ειδήσεων αλλα ήταν ανθρώπινη ιστορία, μια ιστορία ζωής  και αξίζει να μάθουμε γι αυτούς τους ανθρώπους. ΣΤΑ ✅ ➕ Με καθήλωσε. ➕ Διαβάζετε απνευστι. ➕ Θα μαθεις πραγματα που δεν άκουσες απο κανένα δελτιο ειδησεων ή εκπομπή . ➕ Θα σου ξυπνήσει συναισθηματα . ΣΤΑ ❌ ➖ Στα μείον θα είσαι εσύ αναγνώστη αν δεν το διαβάσεις...

Top5 βιβλίων με τις περισσότερες κριτικές στην κατηγορία

Μια νύχτα ακόμη (169)
Κρομμύδας Κώστας
Διόπτρα

Εβόρα (147)
Κρόμμυδας Κώστας
Διόπτρα

Μια φορά κι ένα μπορώ… (127)
Στυλιαρά Ρενέ
Queens Publication

Το βιβλίο της Κατερίνας (71)
Κορτώ Αύγουστος
Εκδόσεις Πατάκη

Μυρωδιά από σανίδι (56)
Κρομμύδας Κώστας
Διόπτρα

Top5 βιβλίων με τις περισσότερες κριτικές στην κατηγορία