ΚΛΕΜΜΕΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

  • img
Συνολική βαθμολογία (1-10):

10.0

Κριτικές

2

Συγγραφέας
Εκδόσεις
ISBN 9789601436517
Μοιράσου αυτό το βιβλίο Facebook    Twitter    E-mail
Παρακολούθηση βιβλίου
Εγγράψου δωρεάν στο Bookfriends.com.cy, επίλεξε Παρακολούθηση βιβλίου και θα σε ενημερώνουμε κάθε φορά που ένας αναγνώστης γράφει ένα νέο review για το βιβλίο αυτό!
Γράψε τη δική σου κριτική
Θα εμφανίζεται δημόσια.
Η διεύθυνση δεν θα εμφανίζεται δημόσια. Θα λάβεις e-mail επιβεβαίωσης για να καταχωρηθεί η κριτική σου.
Έως 30 χαρακτήρες.
Κριτικές βιβλίου: 2
ID #60338 | ημερομηνία: 2021-11-23
Reading | 48 κριτικές

Η μοναξιά του αναγνώστη

Δύο αδελφές και ανάμεσά τους ένας άντρας, ο οποίος όταν κάνει την επιλογή του, θα αφήσει πίσω του θύματα, με πρώτο τον εαυτό του. Ένας διπλός φόνος που έλαβε χώρα πολλά χρόνια πριν, αναζητά ακόμη δικαίωση. Ο άντρας που ακροβατεί ανάμεσα στην πραγματικότητα και τις παραισθήσεις της αρρώστιας του, η κοπέλα που ψάχνει το παρελθόν και την ταυτότητα της, το σπίτι που κρύβει καλά τα μυστικά του πίσω από τη φαινομενική αδιαφορία και την ακινησία του. Αστυνομικό σε βαθμό που δεν κουράζει με φλυαρίες, αισθηματικό ως εκεί που πρέπει, σκοτεινό και μυστηριώδες καθ'όλη τη διάρκεια του, ακόμη και στο τέλος. Το οποίο όταν φτάνει, πέρα από την έκπληξη κρύβει μέσα του και την μοναξιά του αναγνώστη όταν έχει τελειώσει κάτι πραγματικά καλό και ξέρει πως ίσως αργήσει να διαβάσει κάτι ανάλογο.

ID #57713 | ημερομηνία: 2021-09-12
Μ&Φ | 73 κριτικές

Κλεμμένος Κόσμος

Από τις μοναδικές, όσο και ευχάριστες, εκείνες στιγμές, που ανοίγοντας το βιβλίο ενός νέου και σχετικά άγνωστου δημιουργού, με όλη την επιφυλακτικότητα και τον δισταγμό που ενέχει αυτό, καταλαβαίνεις από τις πρώτες σελίδες πως εδώ υπάρχει κάτι διαφορετικό, ικανό να σε καθηλώσει και να σε κρατήσει σε ετοιμότητα και εγρήγορση, χωρίς συμβιβασμούς. Ήρωες βυθισμένοι στον δικό του (κλεμμένο) κόσμο ο καθένας, φυλακισμένοι από τα πάθη του εαυτού τους, έρμαιοι του παρελθόντος και των γεγονότων τα οποία συνεχίζουν να ορίζουν και να καθορίζουν το παρόν Ένα απίστευτο ταξίδι που δε σταματά να σε εκπλήσσει σε κάθε σελίδα..

Top5 βιβλίων με τις περισσότερες κριτικές στην κατηγορία

Μια νύχτα ακόμη (170)
Κρομμύδας Κώστας
Διόπτρα

Εβόρα (150)
Κρόμμυδας Κώστας
Διόπτρα

Μια φορά κι ένα μπορώ… (128)
Στυλιαρά Ρενέ
Queens Publication

Το βιβλίο της Κατερίνας (72)
Κορτώ Αύγουστος
Εκδόσεις Πατάκη

Μυρωδιά από σανίδι (57)
Κρομμύδας Κώστας
Διόπτρα

Top5 βιβλίων με τις περισσότερες κριτικές στην κατηγορία