Μην το διαδώσεις

  • img
Συνολική βαθμολογία (1-10):

9.3

Κριτικές

4

Συγγραφέας Kara Lesley
Εκδόσεις Διόπτρα
ISBN 9789606531330
Μοιράσου αυτό το βιβλίο Facebook    Twitter    E-mail
Παρακολούθηση βιβλίου
Εγγράψου δωρεάν στο Bookfriends.com.cy, επίλεξε Παρακολούθηση βιβλίου και θα σε ενημερώνουμε κάθε φορά που ένας αναγνώστης γράφει ένα νέο review για το βιβλίο αυτό!
Γράψε τη δική σου κριτική
Θα εμφανίζεται δημόσια.
Η διεύθυνση δεν θα εμφανίζεται δημόσια. Θα λάβεις e-mail επιβεβαίωσης για να καταχωρηθεί η κριτική σου.
Έως 30 χαρακτήρες.
Κριτικές βιβλίου: 4
ID #62251 | ημερομηνία: 2021-12-12
Φάνης Λαζαρης (μη εγγεγραμμένος χρήστης) | 2 κριτικές

Μην το διαδοσεις

Ένα πραγματικό αριστούργημα. Αξίζει να το διαβάσει ο καθένας.

ID #60368 | ημερομηνία: 2021-11-28
Stasa Kookbook | 24 κριτικές

Αξίζει

Δυνατό και καθηλωτικό. Αξίζει!

ID #60340 | ημερομηνία: 2021-11-23
Reading | 57 κριτικές

Καλογραμμένο και αγωνιώδες

Πόσο εύκολο είναι να ξεκινήσει η φήμη. Αρκεί ένα απλό σχόλιο ή μια κατηγορία. Αλλά όσο εύκολο είναι να ξεκινήσει, τόσο δύσκολο είναι να σταματήσεις την εξάπλωσή της. Σχεδόν αδύνατο. Όταν η Τζοάνα ακούει μια φήμη στην είσοδο του σχολείου, δεν έχει κανένα σκοπό να τη διαδώσει. Όμως, η ανάγκη για αποδοχή από τις άλλες μητέρες την κάνει να παραβεί τις αρχές της. Το ένα σχόλιο φέρνει το άλλο και τώρα πια δεν υπάρχει γυρισμός... Ποια είναι η δολοφόνος που ζει ανάμεσά τους; Μέχρι το τέλος, θα τους υποψιαστείς όλους, ακόμα κι εσένα τον ίδιο, εκτός ίσως από τον πραγματικό δολοφόνο. Δυνατή πλοκή και υπέροχοι χαρακτήρες που συνθέτουν ένα καλογραμμένο μυθιστόρημα. Θα σας κρατήσει σε αγωνία μέχρι και την τελευταία σελίδα.

ID #43876 | ημερομηνία: 2020-11-23
read.witholga | 82 κριτικές

Μην το διαδωσεις

«Μην το Διαδώσεις» είναι ο τιτλος του ανατρεπτικού ψυχολογικού θριλερ από τις εκδοσεις Διοπτρα @dioptrabooks Κάθε ψέμα, κάθε φήμη, κάθε κουτσομπολιό ξεκινάει από κάτι αθώο και μεταφέρεται και μεγαλώνει πολύ εύκολα. Όσο όμως εύκολα γίνεται αυτό, τόσο δύσκολα σταματάει και ελέγχεται. Αυτό συμβαίνει και με την ηρωίδα του βιβλίου, την Τζοανα. Όλα, τα πάντα, ξεκίνησαν από αν σχόλιο, μια φήμη. Που μπορούν να φτάσουν όμως; Ποια κατάληξη μπορούν να έχουν; Το πρώτο σχόλιο λέει ότι μια δολοφόνος ενός μικρού παιδιού, με άλλο όνομα τώρα πια, βρίσκεται στην περιοχή τους. Ποια είναι; Ποιο όνομα την καλύπτει; Υπάρχει κίνδυνος για τα παιδιά; Το ένα σχόλιο φέρνει το άλλο και πια δεν υπάρχει επιστροφή. Και ενώ εμείς διαβαζοντας αρχίζουμε και τους υποψιαζόμαστε ολους, μα ολους και ισως κλείνουμε και προς κάποιον ύποπτο, υπάρχει μια ανατροπή, μια έκπληξη που δεν θα πιστεύεις, μια έκπληξη γροθιά στο στομάχι. Ένα βιβλιο που σε κρατά δε αγωνία , κυριολεκτικά μέχρι την τελευταία σελίδα, την τελευταία λέξη.

Top5 βιβλίων με τις περισσότερες κριτικές στην κατηγορία

Το δέμα (294)
Fitzek Sebastian
Διόπτρα

Κώδικας Da Vinci (231)
Brown Dan
Ψυχογιός

Ο χιονάνθρωπος (153)
Nesbø Jo
Μεταίχμιο

Η θεραπεία (145)
Fitzek Sebastian
Διόπτρα

Ο τρόφιμος (130)
Fitzek Sebastian
Διόπτρα

Top5 βιβλίων με τις περισσότερες κριτικές στην κατηγορία