Road Trip

  • img
Συνολική βαθμολογία (1-10):

9.3

Κριτικές

3

Συγγραφέας Τζινιώλη Τατιάνα
Εκδόσεις Εκδόσεις Πηγή
ISBN 9789609599504
Μοιράσου αυτό το βιβλίο Facebook    Twitter    E-mail
Παρακολούθηση βιβλίου
Εγγράψου δωρεάν στο Bookfriends.com.cy, επίλεξε Παρακολούθηση βιβλίου και θα σε ενημερώνουμε κάθε φορά που ένας αναγνώστης γράφει ένα νέο review για το βιβλίο αυτό!
Γράψε τη δική σου κριτική
Θα εμφανίζεται δημόσια.
Η διεύθυνση δεν θα εμφανίζεται δημόσια. Θα λάβεις e-mail επιβεβαίωσης για να καταχωρηθεί η κριτική σου.
Έως 30 χαρακτήρες.
Κριτικές βιβλίου: 3
ID #47654 | ημερομηνία: 2021-03-05
Γεωργία Παπαδοπούλου (ekritikimas) | 15 κριτικές

Ρομαντικό και απολαυστικό

Το "Road Trip" είναι ένα ερωτικό μυθιστόρημα που η υπόθεσή του εξελίσσεται στο Λος Άντζελες. Κεντρικοί ήρωες είναι η Κέιτ και ο Άνταμ, οι οποίοι μένουν σε δύο διαφορετικές περιοχές της πόλης και προέρχονται από εντελώς διαφορετικούς "κόσμους". Γνωρίζονται ένα βράδυ σε ένα κλαμπ και έτσι ξεκινά η ιστορία τους. Η συγγραφέας αφηγείται την ιστορία με τη χρήση του πρώτου προσώπου και εναλλαγή ανάμεσα στους αφηγητές (Κέιτ και Άνταμ), όπως άλλωστε συνηθίζεται στα ρομαντικά μυθιστορήματα. Με αυτόν τον τρόπο ο αναγνώστης έρχεται σε άμεση επαφή με τις σκέψεις και τα συναισθήματα και των δύο ηρώων, και παρακολουθεί τα γεγονότα και από τις δύο πλευρές. Τα στοιχεία του ρομάντζου και οι ερωτικές σκηνές βρίσκονται σε ισορροπία και το βιβλίο δε γίνεται σε κανένα σημείο γλυκανάλατο, κουραστικό ή βαρετό. Αντίθετα, διαβάζεται με ενδιαφέρον, γρήγορα και ευχάριστα. Οι σελίδες του σε απορροφούν στην ανάγνωση και δεν καταλαβαίνεις πώς περνάει ο χρόνος. Οι δύο βασικοί χαρακτήρες του βιβλίου, Άνταμ και Κέιτ, παρουσιάζονται στον αναγνώστη με ολοκληρωμένο τρόπο, καθώς γίνεται περιγραφή τόσο των εσωτερικών όσο και των εξωτερικών χαρακτηριστικών τους. Επίσης, η σχέση τους χτίζεται σταδιακά και έχει τα πάνω της και τα κάτω της, ενώ με την ολοκλήρωση του βιβλίου καταλαβαίνεις τι είναι αυτό που τους κάνει ταιριαστούς. Γενικά, το "Road Trip" είναι ένα συναρπαστικό και γλυκό μυθιστόρημα γεμάτο "φρεσκάδα" και όμορφες εικόνες. Σε ταξιδεύει μέσα από τις σελίδες του και σου προκαλεί μόνο θετικά συναισθήματα. Οι φαν του είδους θα το λατρέψουν.

ID #20348 | ημερομηνία: 2020-07-14
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ | 117 κριτικές

Road trip

Μια Ελληνίδα συγγραφέας που έχει καταφέρει μέσα από τα βιβλία της να μας μεταφέρει την αγάπη της για την Αμερική. Το ίδιο κι εδώ. Μια πρωτότυπη ρομαντική ιστορία με ωραίους χαρακτήρες που σε κάνουν να μη θες να το αφήσεις από τα χέρια σου.

ID #2241 | ημερομηνία: 2020-06-05
Νάντια Κίσκα | 20 κριτικές

Αληθινό, σύγχρονο, γρήγορο και άκρως εθιστικό

Ξεκινώντας την σειρά Manhattan και συνεχίζοντας με τα 18 σκαλιά, αμέλησα χωρίς να το θέλω το Road Trip. Όταν λοιπόν το έπιασα στα χέρια μου, φάνηκε από την αρχή ότι θα είχε ενδιαφέρον. Και είχε. Μπορεί οι πρωταγωνιστές να μην είναι και οι άνθρωποι που είναι πιθανόν να έχεις για γείτονες, αλλά είναι αυτό το κάτι της γραφής της Τατιάνας που τους κάνει όλους αληθοφανείς. Ίσως η πληθώρα συναισθημάτων που τους δίνει και οι αδυναμίες. Μπορεί απλά να είναι και το ταλέντο της. Καθαρή τύχη ή μοίρα, οι πρωταγωνιστές της είναι πάντα για να καταλήγουν μαζί. Γρήγορη πλοκή, ερωτική γραφή, σημεία στίξης σωστά (αγαπάμε κοματα ♥️) και ένα άκρως υπέροχο βιβλίο. Ένα ακόμα αγαπημένο της Τατιάνας.

Top5 βιβλίων με τις περισσότερες κριτικές στην κατηγορία

Μια νύχτα ακόμη (170)
Κρομμύδας Κώστας
Διόπτρα

Εβόρα (150)
Κρόμμυδας Κώστας
Διόπτρα

Μια φορά κι ένα μπορώ… (128)
Στυλιαρά Ρενέ
Queens Publication

Το βιβλίο της Κατερίνας (72)
Κορτώ Αύγουστος
Εκδόσεις Πατάκη

Μυρωδιά από σανίδι (57)
Κρομμύδας Κώστας
Διόπτρα

Top5 βιβλίων με τις περισσότερες κριτικές στην κατηγορία