Reviews

230

Followers

10

Following

1

Βιβλία

3

Reviews

230

Followers

10

Following

1

Αγαπημένα βιβλία

3

Reviews

Το Γκουντούν πάει σχολείοΗ σειρά αυτή του Τριβιζά θα έλεγα είναι κάπως ιδιαίτερη ! Υπάρχουν βιβλία αυτής της σειρά όπου κάποια είναι πιο εύπεπτα από αλλά για τους μικρούς μας φίλους ! Όπως και να έχει είναι αρκετά διασκεδαστικά !

0

Ο Γκουντουνοφάγος παθαίνει αμνησίαΗ σειρά αυτή του Τριβιζά θα έλεγα είναι κάπως ιδιαίτερη ! Υπάρχουν βιβλία αυτής της σειρά όπου κάποια είναι πιο εύπεπτα από αλλά για τους μικρούς μας φίλους ! Όπως και να έχει είναι αρκετά διασκεδαστικά !

0

Το Γκουντούν πάει σχολείοΗ σειρά αυτή του Τριβιζά θα έλεγα είναι κάπως ιδιαίτερη ! Υπάρχουν βιβλία αυτής της σειρά όπου κάποια είναι πιο εύπεπτα από αλλά για τους μικρούς μας φίλους ! Όπως και να έχει είναι αρκετά διασκεδαστικά !

0

Ο Γκουντουνοφάγος παθαίνει αμνησίαΗ σειρά αυτή του Τριβιζά θα έλεγα είναι κάπως ιδιαίτερη ! Υπάρχουν βιβλία αυτής της σειρά όπου κάποια είναι πιο εύπεπτα από αλλά για τους μικρούς μας φίλους ! Όπως και να έχει είναι αρκετά διασκεδαστικά !

0

Το κόκκινο βότσαλοΗ σειρά αυτή του Τριβιζά θα έλεγα είναι κάπως ιδιαίτερη ! Υπάρχουν βιβλία αυτής της σειρά όπου κάποια είναι πιο εύπεπτα από αλλά για τους μικρούς μας φίλους ! Όπως και να έχει είναι αρκετά διασκεδαστικά !

0

Η Φιφή και η Φωφώ οι φαντασμένες φάλαινεςΑπό τα βιβλία του Τριβιζά όπου συμπαθώ ! Ένα βιβλίο γρίφος ! Πρόσθεσε αφαίρεσε πολλαπλασίασε για να δούμε θα τα υπολογίσεις σωστά ! Εύστοχο και διασκεδαστικό !

0

Βράδια με βραδύποδεςΈνα απλό παραμύθι για μικρές ηλικίες ! Έξυπνη δομή με απλή εικονογράφηση ! Θα έλεγα πως ενδεχομένως μια καλή επιλογή εάν υπάρχουν προβλήματα ύπνου !

0

Μια εξωγήινη για τον κυβερνήτη ΣτιλτόνιξΗ Τεα με τις πολύχρωμες σελίδες της και τις διασκεδαστικές περιπέτειες της θα σας κρατήσουν όμορφη συντροφιά ! Θα θελήσετε να διαβάσετε και αλλά βιβλία της σειράς ! Ένα βιβλίο εξαιρετικά καλό για μικρές ηλικίες κυρίως για το ξεκίνημα!

0

Τέα Στίλτον 2. Το μυστικό ημερολόγιο της ΚολέτΗ Τεα με τις πολύχρωμες σελίδες της και τις διασκεδαστικές περιπέτειες της θα σας κρατήσουν όμορφη συντροφιά ! Θα θελήσετε να διαβάσετε και αλλά βιβλία της σειράς ! Ένα βιβλίο εξαιρετικά καλό για μικρές ηλικίες κυρίως για το ξεκίνημα!

0

Τι τις ήθελες τις διακοπές ΣτίλτονΟ Στιλτον με τις πολύχρωμες σελίδες του και τις διασκεδαστικές περιπέτειες του θα σας κρατήσουν όμορφη συντροφιά ! Θα θελήσετε να διαβάσετε και αλλά βιβλία της σειράς ! Ένα βιβλίο εξαιρετικά καλό για μικρές ηλικίες κυρίως για το ξεκίνημα!

0

Είναι Χριστούγεννα, ΣτίλτονΟ Στιλτον με τις πολύχρωμες σελίδες του και τις διασκεδαστικές περιπέτειες του θα σας κρατήσουν όμορφη συντροφιά ! Θα θελήσετε να διαβάσετε και αλλά βιβλία της σειράς ! Ένα βιβλίο εξαιρετικά καλό για μικρές ηλικίες κυρίως για το ξεκίνημα!

0

Το όνομά μου είναι Στίλτον, Τζερόνιμο ΣτίλτονΟ Στιλτον με τις πολύχρωμες σελίδες του και τις διασκεδαστικές περιπέτειες του θα σας κρατήσουν συντροφιά ! Θα θελήσετε να διαβάσετε και αλλά ! Ένα βιβλίο εξαιρετικά καλό για μικρές ηλικίες κυρίως για το ξεκίνημα στο διάβασμα βιβλίων !

0

Ξενοδοχείο για σκύλουςΜου θυμίζει τον κάθε ένα μας όταν γινόμαστε παιδιά ! Πάντα θέλαμε να αποκτήσουμε ένα σκύλο για κατοικίδιο ! Ένα μυθιστόρημα όπου θα αγαπήσετε !

0

Οι περιπέτειες του Σέρλοκ ΧολμςΔεν αποτελεί βιβλίο με το πρωτότυπο κείμενο καθώς είναι διασκευή πάραυτα είναι μια καλή πρώτη επαφή για τα παιδιά ! Μια πολύ ενδιαφέρουσα σειρά βιβλίων !

0

Φρίντα ΚάλοΜια διασκευή , ένα βιβλίο για μια φοβερά γνωστή και σημαντική γυναικεία προσωπικότητα ! Ένα εκπληκτικό βιβλίο για τα παιδιά !

0

Η μικρή πριγκίπισσαΚλασικό και διδακτικό ! Πως ξεπερνάει κανείς δυσκολίες ζωής ; Η πριγκίπισσα είναι εδώ να μας το διδάξει !

0

Από τη Γη στη ΣελήνηΑπό τις καλές εκδόσεις κλασικών βιβλίων !

0

20.000 λεύγες κάτω από τη θάλασσαΤο πρώτο βιβλίο όπου και διάβασα μικρός του Βερν ! Δεν ξέρω γιατί αλλά αυτή η ιστορία πάντα με μάγευε ! Ωραίο λεξιλόγιο και πολύ ωραία πλοκή ! Κλασικό αλλά στα πρέπει για τους μικρούς αναγνώστες !

0

Ο Χάρι Πότερ και ο αιχμάλωτος του Αζκαμπάν (Επετειακή έκδοση)Από όλη την σειρά αυτό το βιβλίο αποτελεί ενδεχομένως το αγαπημένο μου ! Εκπληκτική σειρά βιβλίων για εφήβους !

0

Τα τελευταία παιδιά στη Γη 2: Η παρέλαση των ζόμπιΈνα βιβλίο περιπέτειας με μυστήριο ! Το έχω διαβάσει από περιέργεια και μπορώ να πω πως εξεπλάγην θετικά ! Καλή επιλογή σύγχρονης λογοτεχνίας για παιδιά !

0

Οι πέντε φίλοι στο λόφο του ΜπίλλυκοκΜια σειρά βιβλίου όπου έχει επανεκδοθεί ! Μια παλιά σειρά βιβλίων όπου έχουμε αγαπήσει έχει επιστρέψει για την νεότερη γενιά ! Τα παιδιά την αγαπάνε!

0

Οι πέντε φίλοι πηγαίνουν στο βάλτο του μυστηρίουΜια σειρά βιβλίου όπου έχει επανεκδοθεί ! Μια παλιά σειρά βιβλίων όπου έχουμε αγαπήσει έχει επιστρέψει για την νεότερη γενιά ! Τα παιδιά την αγαπάνε!

0

Οι πέντε φίλοι φεύγουν μαζίΜια σειρά βιβλίου όπου έχει επανεκδοθεί ! Μια παλιά σειρά βιβλίων όπου έχουμε αγαπήσει έχει επιστρέψει για την νεότερη γενιά ! Τα παιδιά την αγαπάνε!

1

Πίτερ ΠανΜια όμορφη παραμυθένια ιστορία που όλοι λίγο πολύ γνωρίζουμε ! Ο Πιτερ Παν σε ταξιδεύει σε κόσμους φανταστικούς ! Όμορφη γραφή με ποιότητα για τον αναγνώστη ! Μια σωστή επιλογή για τα παιδιά !

0

Μεγάλες προσδοκίεςΚανονικά θα έλεγα πως το βιβλίο αυτό είναι ένα δύσκολο βιβλίο για μικρές ηλικίες αλλά σε αυτή την έκδοση όπου έχει γίνει απλοποίηση του πρωτότυπου κειμένου δίνει την δυνατότητα σε μικρότερες ηλικίες να μπορούν να το απολαύσουν !

0

Ο Χάρι Πότερ και η κάμαρα με τα μυστικά (Επετειακή έκδοση)Η Ρόουλινγκ έχει δημιουργήσει μια σειρά βιβλίων όπου η κάθε ηλικία θα μπορούσε να διαβάσει ! Φαντασία και με λίγο δράση δεν γίνεται να το βαρεθείς ! Ο Χάρι Ποτερ αποτελεί μια καλή επιλογή για παιδιά που απολαμβάνουν το διάβασμα !

0

Μικρές κυρίεςΙδανική επιλογή κυρίως για κορίτσια μικρής ηλικίας ! Μια καλή επιλογή καθώς είναι ένα καλό πρώτο ανάγνωσμα !

0

Ο μικρός πρίγκιπαςΜα τι δημιούργημα κλασικό και αγαπημένο ! Προάγει πολλά συναισθήματα και να ζει τον αναγνώστη σε βαθιές σκέψεις !

0

Δον ΚιχώτηςΜια σειρά βιβλίων ιδανική για παιδιά ηλικίας 8+ Ωραία πλοκή κλασικό χαρακτήρα κατάλληλο για αγόρια ! Ένα βιβλίο συντροφιά για τους μικρούς μας αναγνώστες !

0

Δε θα χαθώ ποτέ!Η σειρά αυτή αποτελεί καλή επιλογή για μικρές ηλικίες και λόγω του λεξιλογίου και της ευκολίας αλλά και των θεμάτων όπου πραγματεύεται ! Ένα βιβλίο όπου διδάσκει στον αναγνώστη για την προσοχή που πρέπει να δωθεί σε περίπτωση που χαθεί ένα παιδί !

0

Οι πέντε φίλοι σε δυσκολίεςΜια σειρά βιβλίου ιδανική για μικρές ηλικίες ! Γεμάτο περιπέτεια και δράση τα παιδιά δύσκολα το βαριούνται !

0

Οι πέντε φίλοι καλοπερνούνΜια σειρά βιβλίου ιδανική για μικρές ηλικίες ! Γεμάτο περιπέτεια και δράση τα παιδιά δύσκολα το βαριούνται !

0

Οι πέντε φίλοι πάλι στο νησί του ΚιρρίνΜια σειρά βιβλίου ιδανική για μικρές ηλικίες ! Γεμάτο περιπέτεια και δράση τα παιδιά δύσκολα το βαριούνται !

0

Οι πέντε φίλοι σε διακοπέςΜια σειρά βιβλίου ιδανική για μικρές ηλικίες ! Γεμάτο περιπέτεια και δράση τα παιδιά δύσκολα το βαριούνται !

0

Οι πέντε φίλοι στο κτήμα του ΦίννιστονΜια σειρά βιβλίου ιδανική για μικρές ηλικίες ! Γεμάτο περιπέτεια και δράση τα παιδιά δύσκολα το βαριούνται !

0

Οι πέντε φίλοι πάλι μαζίΜια σειρά βιβλίου ιδανική για μικρές ηλικίες ! Γεμάτο περιπέτεια και δράση τα παιδιά δύσκολα το βαριούνται !

0

Οι πέντε φίλοι πάλι σε περιπέτειαΜια σειρά βιβλίου ιδανική για μικρές ηλικίες ! Γεμάτο περιπέτεια και δράση τα παιδιά δύσκολα το βαριούνται !

0

Οι πέντε φίλοι στο Ντήμον ΡοκΜια σειρά βιβλίου ιδανική για μικρές ηλικίες ! Γεμάτο περιπέτεια και δράση τα παιδιά δύσκολα το βαριούνται !

0

Ένας για όλους και όλοι για ένανΈνα λεπτό βιβλιαράκι με νοήματα και ουσία για την αλληλοβοήθεια και την φιλία ! Όμορφες εικόνες σε ωραίες μεγάλες σελίδες !

0

Χριστουγεννιάτικα κάλανταΛατρεία αυτό το χριστουγεννιάτικο βιβλίο ! Κάθε χρόνο το ξεφυλλίζω ! Με βάζει σε mood εορταστικό ! Ιδανική επιλογή για τις εορτές !

0

Το μισό πιθάριΈνα βιβλίο που δεν το γνωρίζουν πολλοί ! Ένα βιβλίο σταθμός θα έλεγα για εμένα σχετικά με τον ξεριζωμό ! Συναισθήματα και εικόνες ! Ένα βιβλίο αριστούργημα !

0

Ιστορία χωρίς τέλοςΤο bullying ένα θέμα γενικά επίκαιρο , ένα βιβλίο όπου θα σας συντροφεύσει μέσα από τις καλογραμμένες του σελίδες ! Δεν θα το μετανιώσετε ! Μια καλή επιλογή ακόμα και για μεγάλους θα έλεγα !

0

Η πιο τρομακτική ιστορία όλων των εποχώνΜια καλογραμμένο έξυπνη ιστορία από έναν από τους πιο γνωστούς συγγραφείς του νουαρ ! Τι να πω ένα βιβλίο γεμάτο εκπλήξεις και μυστικά όπου θα συντροφεύσει κάθε μικρό ή μικρή !

0

Οι ιστορίες του Μπιντλ του ΒάρδουΑποτελεί μια επιλογή για αυτούς που δεν ξέρουν εάν θα τους αρέσει ο Χάρι Ποτερ ! Τα βρίσκω όλα τα βιβλία της Ρόουλινγκ εξαιρετικά ! Κατάλληλο και για μικρές ηλικίες όπως 9+

0

Ο Τσάρλι και το εργοστάσιο σοκολάταςΤο βιβλίο αυτό αποτελεί μια από τις αγαπημένες μου ιστορίες όντας παιδί ! Ένα ανάγνωσμα με υπόθεση εξωπραγματική αλλά τόσο αληθινή λάθος έχει μέσα αναφορές σε φτωχή εποχή ! Διδαχές περνάει στον αναγνώστη !

0

Harry Potter and the Philosopher's StoneΟ Χάρι Ποτερ αποτελεί μια έξυπνη επιλογή για παιδιά όπου τελειώνουν το δημοτικό ! Λατρεμένη ιστορία η οποία έχει συνέχεια ! Ένας ήρωας ο οποίος θα έλεγα δίνει και κάποια ηθικά διδάγματα μέσα στην επταλογια !

0

Dork Diaries: Holiday Heartbreak (Book 6)Μια σειρά βιβλίων όπου θα έλεγα δεν συμπαθώ ιδιαίτερα όχι πως δεν είναι μια καλή λύση για παιδιά τα οποία δεν λατρεύουν το διάβασμα ! Υπό αυτή την έννοια θα πω πως μπορεί να αποτελέσει και την αιτία όπου κάποιο κορίτσι ξεκίνησε το διάβασμα !

0

Ο γύρος του κόσμου σε 80 ημέρεςΟ Ιούλιος Βερν κλασικός αλλά αγαπημένος ! Μια ιστορία όπου μας έχει μεγαλώσει ! Με στοιχεία γέλιου δράσης και αγωνίας αποτελεί μια ωραία επιλογή για τα παιδιά για εύκολο διάβασμα !

0

Ο μικρός πρίγκιπαςΈνας ύμνος στο χώρο των παραμυθιών! Αγαπημένη φιγούρα , αγαπημένος ήρωας , αγαπημένο παραμύθι ! Η αγάπη και η ανιδιοτέλεια δεσπόζουν στο κείμενο του Exupery

0

Οι πέντε φίλοι πηγαίνουν στη θάλασσαΑποτελεί πλέον κλασική και safe επιλογή για παιδιά προεφηβειας ! Δράση και περιπέτεια το χαρακτηρίζει ! Είναι από τις επανεκδόσεις όπου αξίζει να διαβαστεί !

0

Τα τελευταία παιδιά στη ΓηΩραία σειρά βιβλίου με δράση και αγωνία ! Αρέσει στα παιδιά καθώς έχει σειρά και στην τηλεόραση και εδώ θεωρώ πως η φαντασία των παιδιών λειτουργεί άψογα μέσα από τις σελίδες του βιβλίου !

0

Άννα ΦρανκΜια κοπέλα γεμάτη ερωτήματα ! Ένα βιβλίο άψογο για την εφηβεία ! Ωραία γραφή και πλοκή για σκέψη !

0

Μια υπόθεση για τον ντετέκτιβ Κλουζ: Κεραυνοί, αστραπές και τρελά πουλιάΚατάλληλη σειρά βιβλίων για παιδιά ηλικίας 8+ ειδικά τα αγόρια τον προτιμούν ! Είναι ξεκαρδιστικός και δεν τον βαριέσαι ποτέ !

0

Μια υπόθεση για τον ντετέκτιβ Κλουζ: Μη φιλάτε τον ντετέκτιβΑγαπημένη σειρά βιβλίων με έναν ήρωα όλο εκπλήξεις ! Τον αγαπάμε όπως και τα παιδιά !

0

Η καλύβα του μπαρμπα-ΘωμάΣκληρό αλλά αληθινό ! Διδάσκει για δύσκολες στιγμές κάτω από δύσκολες συνθήκες ! Αλλά θα σε κάνει να αγαπήσεις και να συμπονεσεις! Αγαπημένο βιβλίο !

0

Κασετίνα Χάρι Πότερ 1-7Όλη σειρά του Χάρι Ποτερ σε ένα πακέτο ! Απλά υπέροχο ! Και το ωραίο σε αυτή την έκδοση είναι το Χογκουαρτς Οπου σχηματίζεται στην ράχη των βιβλίων ! Πολύ ωραία έκδοση

0

Με λένε ΜαλάλαΜια ηρωίδα αληθινή ! Μια προσωπικότητα ιδιαίτερη ! Ευγενική φυσιογνωμία που πέρασε δυσκολίες και είναι εδώ για να μας διδάξει πολλά ! Τροφή έμπνευσης !

0

Μια υπόθεση για τον ντετέκτιβ Κλουζ: Τα χαμένα πατίνιαΜυστήριο το οποίο ο ντετέκτιβ μας καλείτε να επιλύσει ! Πάντα τα καταφέρνει αλλά τι δυσκολίες και ποια εμπόδια θα βρει μπροστά του αυτή τη φορά !?

0

Για την πατρίδαΠολύ ωραίο βιβλίο το οποίο διδάσκει πολλά στον αναγνώστη ! Στιβαρή ιστορία με διδαχές ! Ιδανικό για παιδιά όπου έχουν τριβή με την ανάγνωση !

0

ΜΑΙΡΗ ΠΟΠΙΝΣΑγαπημένη ιστορία ! Εγώ επειδή μεγάλωσα με αυτή την ιστορία πλέον κάθε φορά όπου διαβάζω αποσπάσματα από το βιβλίο πάντα συγκινούμε ! Διαβάστε το και ταξιδέψτε !!!

0

Μια υπόθεση για τον ντετέκτιβ Κλούζ - Η μύτη της θεάςΟ Μπανσερους μας τιμά με ένα βιβλίο αφιερωμένο στο χώρο της Ελλάδας ! Περιπέτεια καινούργια για τον ντετέκτιβ μας ! Βιβλίο λατρεμένο για ηλικίες 8+

0

Ο Χάρι Πότερ και η Φιλοσοφική Λίθος (Εικονογραφημένη έκδοση)Το βιβλίο αποτελεί ένα στολίδι για την βιβλιοθήκη μας ! Υπέροχη σελιδοποίηση εικονογράφηση επιμέλεια πολύ καλή δουλειά !

0

Ο Χάρι Πότερ και οι κλήροι του θανάτουΜεγαλώσαμε με αυτά τα βιβλία ! Και απλά τα αγαπάμε ! Όλοι θα θέλαμε να πάμε στη σχολή μάγων και να γίνουμε φίλοι του Χάρι Ποτερ !

0

Οι τρεις σωματοφύλακεςΚαμαρίνι και πολύ ωραίο θα έλεγα ! Ειδικά τα αγόρια το λατρεύουν ! Απλοποιημένο κείμενο για μικρότερες ηλικίες !

0

Η ΜόμοΈνα τρυφερό βιβλίο όπου θα έλεγα μπορεί να το έχει στο μυαλό του κάποιος σαν λογική παρομοιάζοντας το με την ιστορία του μικρού Πρίγκιπα ! Σαφώς δεν είναι σε καμία περίπτωση ίδιο αλλά η λογική λόγο σε ταξιδεύει εκεί ! Αγαπημένο λοιπόν βιβλίο ιδανικό για εφήβους !

0

Ο Χάρι Πότερ και το καταραμένο παιδίΣαφώς ωραίο βιβλίο ! Χάρι Ποτερ είναι αυτός ! Το κακό με αυτό το βιβλίο ΕΙ Άι πως αποτελεί το θεατρικό κάτι το οποίο με κούρασε λίγο !

0

MilkmanΟ Γαλατάς από τα ωραία βιβλία που κυκλοφορούν ! Αν και το έχω διαβάσει μεταφρασμένο αποτελεί μια ωραία επιλογή για δώρο ! Ποιοτική γραφή !

0

Τα θαύματα του ΧριστούΈνα βιβλίο γραμμένο απλά όπου διδάσκει στα παιδιά με ευχάριστο τρόπο ! Σέβεται την θρησκεία κει ταυτόχρονα διδάσκει !

0

Η κιβωτός του ΝώεΣαφώς γνωστή ιστορία ! Ράις εικονογράφηση ! Όμορφο βιβλίο !

0

Οι Μικροί Κύριοι και τα Πασχαλινά αβγάΣαφώς ιδανικό για το Πάσχα ! Η σειρά γνωστή ! Απλό βιβλίο λατρεμένο από τους μικρούς μας φίλους !

0

Εγώ είμαι η αρχηγόςΈνα βιβλίο από μια αγαπημένη σειρά βιβλίων ! Διδάσκει για το πως να μοιράζεσαι πράγματα και πως να επικοινωνείς σωστά ! Ωραίο βιβλίο για μικρές ηλικίες !

0

Η ΦόνισσαΕίναι κλασσικά και σκοτεινό ! Ωραίο με απλή πλοκή αλλά μην νομίζεις ! Μπορείς και να ανατριχιάσεις ! Πρέπει να το δοκιμάσεις !

0

Το πάρτι των καγκουρόΤριβιζάς είναι αυτός ! Γνωστός για την ποικιλία των θεμάτων όπου αναλύει στα βιβλία του ! Διασκεδαστικό και ευχάριστο !

0

Τα ψηλά βουνά - Ο πρώτος μου ΠαπαντωνίουΤα ψηλά βουνά σε μια απλουστευμένη μορφή ! Ιδανική επιλογή για μικρότερες ηλικίες !

0

Χαριστική βιβλιοθήκηΦοβερή εικονογράφηση , έξυπνο περιεχόμενο ! Μα είναι ξεκάθαρο η γνώση δεν δανείζεται αλλά χαρίζεται !

0

ΜάγκαςΈνας ωραίος σκυλάκος για χαρακτήρας βιβλίου όπου μας μαθαίνει πράγματα ! Πρέπει να διαβαστεί από τα παιδιά γιατί προσφέρει και ιστορικά στοιχεία αλλά και τροφή για σκέψη !

0

Στο τσιμεντένιο δάσοςΈξυπνο βιβλίο ! Καλή γραφή ! Ένα βιβλίο όπου έχει γραφτεί πολύ πρωτότυπο τρόπο χρησιμοποιώντας ένα παλιό παραμύθι ως βάση ! Δεν του θυμίζει πολύ αλλά του θυμίζει κιόλας ! Διαβάστε το για να σας λυθεί η απορία !

0

ΣίλβερεϊκΕμπιστοσύνη και αγωνία θα έλεγα χαρακτηρίζουν αυτό το βιβλίο ! Ένας ήρωας σε δύσκολες στιγμές όπου θα έλεγα πολλές φορές θέλεις να τον βοηθήσεις απλά ! Ένα βιβλίο τροφή για αρκετή σκέψη !

0

Το τέταρτο αλογάκιΈρευνα μυστήριο αγωνία ! Ένα βραβευμένο βιβλίο για τους μικρούς μας φίλους ! Ωραία πλοκή και Επίσης ωραίος ο λόγος !

0

Με οικογένειαΗ σειρά αυτή των βιβλίων είναι απλά υπέροχη ! Το συγκεκριμένο αποτελεί μια συγκινητική ιστορία με λίγη αγωνία για την εξέλιξη ! Είναι βιβλιο όπου μπορεί να διαβαστεί από μικτές ηλικίες αρκετά εύκολα !

0

Ο ΜάγκαςΟ μάγκας ένας γλυκός υπέροχος ήρωας όπου σε συντροφεύει στις σελίδες με έναν απλό και άμεσο τρόπο ! Είναι μια επιλογή όπου θα το έδινα σε παιδιά 10+ !

0

ΤρελαντώνηςΈνα κλασικό βιβλίο το οποίο θα σε κάνει να γελάσεις ! Βρε τον Τρελαντώνη τι παίρνατε και αυτός ! Εγώ απλά τον αγάπησα !

0

Το καπλάνι της βιτρίναςΗ Ζέη είναι φαινόμενο ! Διαθέτει τη. Δίκη της γραφή όπου τα παιδιά δείχνουν να έχουν λατρέψει ! Ένα βιβλίο καλογραμμένο ! Ένα βιβλίο το οποίο πρέπει να διαβάσει κάθε παιδί ! Είναι απλά υπέροχο στο σύνολο του !

0

Ε.Π.Η παιδική - εφηβική φιλία σε ένα βιβλίο ! Εύκολο διαβαστο Με Ράια πλοκή !

0

Τα ψηλά βουνάΗ φιλία και η συνεργασία είναι απο τα βασικά όπου θα πρέπει να διδαχθεί ο κάθε μικτός μας φίλος ! Ένα ωραίο βιβλίο για το καλοκαίρι και όχι μόνο !

0

ΝτενεκεδούποληΈνα βιβλίο σταθμός για την παιδική συγγραφή ! Εκπαιδευτικό και από τα πρέπει για τις μικρές ηλικίες !

0

Η Νεροχώρα και το στοιχειωμένο ποτάμιΈνα βιβλίο για όλες τις ηλικίες ακόμα και για ενήλικες ! Θα το διαβάσει κάποιος απλά για ευχαρίστηση ! Η επιλογή της πλοκής είναι εύστοχη καθώς και η δράση και η εξέλιξη του βιβλίου οδηγεί τον αναγνώστη σε σκέψεις για το αγαθό του νερού και όχι μόνο !

0

Στα μυστικά του βάλτουΚλασικό , διαχρονικό , απλά ωραίο ! Πρέπει να διαβαστεί από κάθε μικρό ή μικρή !

0

Η τελευταία μαύρη γάταΈνα βιβλίο του Τριβιζά για ηλικίες θα έλεγα 9+ ! Πολύ ωραίο το θέμα που πραγματεύεται ! Καθώς θα έλεγα προσφέρει και γέλιο !

0

ΜαμάΈνα τρυφερό παραμύθι / εικονοβιβλιο για την μανούλα ! Πολύ όμορφο για δώρο ! Ιδιαίτερο !

0

Το κομμάτι που λείπει συναντά το μεγάλο ΟΘα έλεγα η ιδέα του βιβλίου είναι υπέροχη αυτό που εμένα δεν μου αρέσει σε αυτό το βιβλίο είναι η εικονογράφηση ! Πολύ απλή τόσο που βαριέμαι !

0

Το απίθανο βιβλίο των πιο αστείων υπερδυνάμεωνΈνα βιβλίο με αρκετά καλή εικονογράφηση ! Η ιδέα είναι θα έλεγα αρκετά καλά δομημένη αλλά προς την μέση του βιβλίου νιώθω πως κουράζει κάπως ! Τα παιδιά γενικά φαίνεται να το απολαμβάνουν !

0

Ο Ρένος και η ορχήστραΗ σειρά του Ρένου όνειρα φοβερή με πολύ ωραίες μουσικές ! Το μόνο αρνητικό θα έλεγα είναι πως διαθέτει λεπτές σελίδες !

0

Φρικαντέλα: Η μάγισσα που μισούσε τα κάλανταΜα η φτικαντελα μισεί τα κάλαντα ή μπορεί και όχι τελικά ; Πολύ ωραίο χριστουγεννιάτικο παραμύθι !

0

Χλόη θερμοκηπίουΠολύ ωραίο βιβλίο ! Από τα πρέπει της ποίησης ! Ιδιαίτερο χαρακτήρα διαθέτει προσφέροντας πολλά συναισθήματα !

1

ΒάρδιαΘα έλεγα πως ο Καββαδίας έχει συγκεκριμένο τρόπο γραφής που εγώ συμπαθώ ! Είναι αρκετά διαφορετικός αλλά εμένα πάντα με αγγίζει ! Ένα βιβλίο με χαρακτήρα θα έλεγα !

0

Η φόνισσαΩραίο κλασικό διαχρονικό εμβληματικό και σαφώς αγαπημένο !

0

Pessoa Fernando - ΠοιήματαΆμεσος και πραγματικός στα λόγια ! Ιδιαίτερος θα έλεγα επίσης ! Η αλήθεια πονάει !

0

Άυλες καταστροφέςΠολύ καλή δουλειά και από άποψη σελιδοποίησης αλλά και το περιεχόμενο εγγυημένο ! Ποίηση με σύγχρονη άποψη , τροφή για σκέψη ! Ομορφο για δώρο !

0

ΕκπνοέςΦοβερή έμπνευση , λόγια αλήθειας! Η ποιήτρια διαθέτει έναν μοναδικό χαρακτήρα όπου η διάθεση σου μπορεί να διαφέρει σε κάθε σελίδα !

0

Love PoemsΟ Νερούδα είναι από τους αγαπημένους μου ! Ερωτεύσιμα τα λόγια του , ερωτική και η διάθεση ! Μια όμορφη επιλογή !

0

Το τραγούδι του ερωδιούΠολύ όμορφο ! Ρομαντικό !

0

Τα ΣονέταΜια πολύ καλή επιλογή για δώρο ! Έρωτας και ρομαντισμός ! Ένα must read για κάθε λάτρη της ποίησης !!!

0

Το μονόγραμμαΕίναι μια λατρεία αυτό το δημιούργημα ! Εάν δεν το έχει διαβάσει κάποιος αξίζει να αφιερώσει λίγο χρόνο ! Λέξεις κατά την άποψη μου κεντημένες με πολύ προσοχή ! Ο έρωτας ξεπροβάλει ....

0

Μαθαίνω τις θρησκείες του κόσμουΈνα βιβλίο το οποίο κατά την άποψη μου απευθύνεται σε παιδιά 8+! Για πολύ συζήτηση καθώς αναφέρεται σε διάφορες θρησκείες ! Αυτό που βασικά διδάσκει είναι ο σεβασμός !

0

Το κουκλοθέατρο των ονείρων με τη ΣαρλότΜε πρωτότυπη εικονογράφηση και ένα κείμενο μελωδία η συγγραφέας μας γεμίζει θετική διάθεση για την ζωή ! Ένα προσεγμένο βιβλίο για μικρές ηλικίες !

0

Ο λύκος Ζαχαρίας στη χώρα των παραμυθιώνΟ λύκος Ζαχαρίας ξανά σε δράση ! Τι θα μας διδάξει αυτή τη φορά !; Το συγκεκριμένο της σειράς έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον γιατί συμπεριλαμβάνονται και άλλοι γνωστοί ήρωες !

0

Γύρνα σπίτι, λέμε!Ένα όμορφο ευχάριστο βιβλίο που θα προκαλέσει και γέλιο ! Ωραία εικονογράφηση με όμορφους ήρωες ! Ο Παπιος θα βρει τον φίλο του !;

0

Το ποντικάκι που ήθελε να αγγίξει ένα αστεράκιΈνα τρυφερό χριστουγεννιάτικο παραμύθι ! Ένα βιβλίο όπου θα οδηγήσει σε συζήτηση παιδί και γονιό σχετικά μέντα όνειρα και τους στόχους μας !

0

Αν σου πέσει ένα βουβάλι στο κεφάλιΓέλιο πολύ γέλιο ! Τα παιδιά συνηθίζουν να χασκογελάνε κατά την ανάγνωση μέσα από τις ευφυής ιστορίες του Τριβιζά !

0

Ο Νόι και η ΓιαγιάΗ γιαγιά του Νοι βοηθάει τον μικρό να σώσει κάποια πουλιά ! Το βιβλίο εμένα μου βγάζει καλοσύνη και τρυφερότητα όπως όλα τα βιβλία του Μπενζι Νταιβις!

0

Ο λύκος Ζαχαρίας θέλει ν' αλλάξει χρώμαΣειρά βιβλίου όπου προάγουν την συναισθηματική νοημοσύνη ! Ο Ζαχαριάς είναι λατρεμένος και στη σειρά υπάρχουν ακόμα πολλά βιβλία ! Εδώ μιλάει για την αποδοχή του εαυτού μας !

0

Τα 88 ντολμαδάκιαΈνα βιβλίο όπου ο κάθε μικρός και η μικρή μας δεν θα βαρεθεί εύκολα ! Με την κάθε σελίδα διαδραστική θα μπορέσετε να κρατήσετε το ενδιαφέρον των μικρών ! Μπορώ να πω και σαν βιβλίο έχει όμορφες ιδιαίτερες εικόνες όπου τα παιδιά συμπαθήσουν εύκολα !

0

Όταν σκοτώνουν τα κοτσύφιαΤι να πει κανείς για το βιβλίο αυτό ! Ένα δημιούργημα για να σε βάλει σε βαθιές σκέψεις όσο αφορά το ρατσισμό ! Κοινωνική προσέγγιση και γραμμένο με τρόπο να σε αφήσει να ταξιδέψεις στις σκέψεις σου !

0

Η ζωή που έλειπεΘα συνεπάρει ! Καλογραμμένο με πλοκή που μπορεί εύκολα να σε συνεπάρει !

1

ImagineΜια καλή προσπάθεια αν και θεωρώ ως παραμύθι είναι αρκετά περίπλοκο για μια μικρή ηλικία ! Με βοήθεια από τον γονιό ενδεχομένως να είναι καλή τροφή για σκέψη ! Η Ειρήνη θα γίνει πραγματικότητα ;

0

Τικ και Τέλα - Το σούπερ πατίνιΗ Τελα δεν ξέρει να κάνει πατίνι ο Τικ όμως έχει πατίνι και για αυτό άλλωστε είναι οι φίλοι ! Μια τρυφερή ιστορία για παιδιά 2+

0

Ο Αρκουδάκος ταξιδεύει στο ΔιάστημαΟ μικρός μας αρκουδάκος ταξιδεύει στο διάστημα μέσα από τις σελίδες του σκληρόδετου αυτού βιβλίου ! Το ωραίο αυτού του βιβλίου είναι τα κινούμενα μέρη που έχει καθώς είναι γεμάτο εκπλήξεις !

0

Ο εγωιστής γίγανταςΚλασικό και αγαπημένο ! Μπορεί ένας γίγαντας να γίνει προσιτός ! Να μαλακώσει , να χαλαρώσει και να επιτρέψει τον εαυτό του να δείξει πως έχει και αυτός αδυναμίες ! Όπου υπάρχει σκοτάδι υπάρχει πάντα έστω και λίγο φως ! Μια καλή επιλογή !

0

Το καφενείο στην άκρη του κόσμου: Η ΕπιστροφήΌπως και το πρώτο βιβλίο του συγγραφέα και αυτό αποτελεί τροφή για σκέψη ! Θεωρώ πως αν έχεις διαβάσει το πρώτο , αυτό θα σε βάλει να αναθεωρήσεις πράγματα και σκέψεις που ήδη θεωρείς πως έχεις τακτοποιήσει μέσα σου ! Πρέπει να το διαβάσεις εάν θέλεις να προκαλέσεις το μυαλό και την ψυχή σου !

0

Το καφενείο στην άκρη του κόσμουΤο έβλεπα για πολύ καιρό στην βιβλιοθήκη και δεν το διάβαζα ! Είναι από τα βιβλία όπου είναι συνοπτικά γραμμένα αλλά σε βάζουν σε βαθιές σκέψεις ! Τα αγαπώ αυτά βιβλία ! Απλό στη γραφή του με μεγάλα νοήματα ! Θα έλεγα πως είναι ένα must read καθώς θα σε βάλει να αναθεωρήσεις πολλά !

0

Το λεωφορείο του ΛεωνίδαΜια έξυπνη σειρά οι μικροί ήρωες για μικρές ηλικίες ! Ανθεκτικά βιβλιαράκια με πολλά στην σειρά αυτή του βιβλίου όπου τα μικρά παιδιά έχουν λατρέψει ! Ωραία εικονογράφηση με έναν ήρωα κάθε φορά με έναν διαφορετικό ρόλο ! Παλιά σειρά αλλά εγγυημένη !

0

Ο ακροβάτης και οι άλλοιΗ εικονογράφηση με πρωτότυπη εξέλιξη δίνει μια νέα αίσθηση στο παιδικό βιβλίο και τον αναγνώστη ! Πολύ όμορφα χρώματα και σωστή σελιδοποίηση ! Ένα βιβλίο για τους μικρούς μας φίλους όπου θα βάλει γονείς και παιδιά να συζητάνε για αρκετή ώρα σχετικά με την θεματολογία ! Είναι τελικά δύσκολο να πάρεις μια απόφαση ; Θα λυθεί αυτό το ερώτημα από τις σελίδες αυτού του βιβλίου ;

0

Το παλτόΠρώτη φορά διάβασα Γκογκολ και μπορώ να πω αγάπησα την γραφή του ! Θα έλεγα ένα παραμύθι για μεγάλους που αν έχεις όρεξη μπορείς η ιστορία αυτή να σε βάλει σε πολλές σκέψεις ! Από τα κλασσικά το οποίο τοποθετώ στα must read!!!

0

Ο Λούκουλος τρώει βότσαλαΌπως έχω ξανά σχολιάσει η σειρά αυτή του Τριβιζά είναι αγαπημένη ! Απλό βιβλίο με όμορφη εικονογράφηση και ένα πολύ τρυφερό ήρωα ! Το ελεφαντάκι ο Λουκουλος κάθε φορά κάτι πολύ απλό διδάσκει ! Θεωρώ είναι όμορφη επιλογή για ηλικίες 1+

0

Σ' ευχαριστώ, γιαγιά!Ένα τρυφερό παραμύθι ευγνωμοσύνης ! Μια σχέση γιαγιάς - εγγονής ! Ένας μοναδικός δεσμός που όλοι ενδεχομένως έχουμε βιώσει ! Ένα όμορφο βιβλίο για όλα τα παιδιά !

0

Ένας αρκούδος μια φοράΜια πρωτότυπη εικονογράφηση από εικαστικής άποψης με ένα θέμα επίσης όχι τόσο συνηθισμένο ! Ο αρκουδάκος μας , μας ξεναγεί στο μουσείο Μπενακη! Μια ωραία προσέγγιση και ένας έξυπνος τρόπος να βάζουμε τα παιδιά να μαθαίνουν και να αναρωτιούνται για το τι είναι μουσείο και ποσό σημαντικό είναι για την ιστορία μας !

0

ΤαξίδιΜια διαφορετική προσέγγιση για ένα παραμύθι ! Ένα παραμύθι χωρίς λόγια το οποίο αφήνει την φαντασία του καθένα ελεύθερη ! Μέσα από τος εικόνες μπορείς να ταξιδέψεις σε φανταστικά μέρη ! Συγκεκριμένα η μικρή μας ζωγραφίζει μια πόρτα και το ταξίδι ξεκινά !

0

Το άσχημο παπάκιΒιβλία με μέρη όπου κινούνται ή αποκαλύπτονται μυστικά ! Ωραία επιλογή για παιδιά 1,5+ ανθεκτικά στα χτυπήματα αλλά και τα σάλια ! Ωραίες μικρές ιστορίες κλασικές και όχι μόνο για την πρώτη επαφή των παιδιών με τον κόσμο του βιβλίου !

0

ΜέλισσεςΈνα πολύ ωραίο βιβλίο με πολύ ωραίο προσεγμένο περιεχόμενο ! Αν και έχει μεγάλο μέγεθος ως βιβλίο θα έλεγα πως δεν είναι πολύ πρακτικό το μέγεθος αυτό ! Αυτό βέβαια δεν αλλάζει την ποιότητα της εικονογράφησης και της σελιδοποίησης ! Νομίζω κάθε παιδί από 6+ θα ασχοληθεί με αυτό το βιβλίο με ενδιαφέρον καθώς μεταφέρει στους μικρούς μας φιλους πολλές πληροφορίες για τις μέλισσες και την ζωή τους !

0

Ο Νόι και η φάλαινα τον χειμώναΕπιστρέφει με αυτό το παραμύθι , καθώς ειναι το δεύτερο στην σειρά εάν δεν κάνω λάθος , για να σώσει με τη Σειρά του την φάλαινα ! Μια παλιά φιλία ! Το βιβλίο προάγει την ανταπόδοση την βοήθειας και την ανιδιοτελή αγάπη ! Όπως έχω ξανά αναφέρει ο συγγραφέας αυτός είναι αγαπημένος !

0

Ο Λούκουλος τρώει πυγολαμπίδεςΜια ευγενική έκδοση , μια σειρά αγαπημένη του Τριβιζά ! Για πολύ μικρές ηλικίες ! Απλή εικονογράφηση με απλό προσεγμένο κείμενο ! Όλα τα παιδιά τα λατρεύουν !

0

Ποτέ μη γαργαλάς ένα γορίλαΑστεία βιβλία του Τριβιζά ! Καλή περίπτωση εάν θέλετε γέλιο και στο τέλος μάλιστα συνήθως Τάμτα βιβλία αυτά διαθέτουν και ασκήσεις -παιχνίδια βασισμένα πάνω στο παραμύθι ! Καλή επιλογή για παιδιά 5+ !

0

Ο άνεργος πρίγκιπας (Μικρές καληνύχτες)Οι μικρές καλή νύχτες ως σειρά παιδικών βιβλίων είναι μια καλή επιλογή για νήπια αλλά και για παιδιά πρώτων τάξεων δημοτικού καθώς είναι εθιμικά στο διάβασμα με εικονογράφηση ! Το συγκεκριμένο βιβλίο πραγματεύεται το θέμα της ανεργίας κάτι το οποίο είναι αρκετά επίκαιρο και χρηστικό για συζήτηση με τους μικρούς μας !

0

Ο Σίμος, η Στέλλα και το φεγγάριΈνα παραμύθι που διδάσκει τον σεβασμό και την αλληλοβοήθεια ! Γραμμένο έξυπνα ώστε το παιδί να μπει σε σκέψεις ! Ωραία δουλειά στην εικονογράφηση ! Με ωραίο στυλ ! Τα παιδιά το αγαπούν !

0

Θάνατος με χείλη κόκκιναΈνα καλογραμμένο βιβλίο όπου σε αφήνει άφωνο ! Η Νικολούλη έχει τον τρόπο να σε καθηλώσει ! Οι περιγραφές είναι τέτοιες που θα σε κάνουν να νιώσεις πολλά πράγματα ! Ένα βιβλίο το οποίο σαφώς έχει επηρεαστεί από τις εκπομπές της ! Θα το πρότεινα !

0

Η μεγάλη χίμαιραΟι περιγραφές και οι εικόνες χαρακτηριστικές ! Ένα ρομαντικό βιβλίο για ρομαντικούς ανθρώπους ! Γλαφυρή περιγραφή όμως όχι κουραστική! Ένα κλασικό βιβλίο που αξίζει να το διαβάσετε !

0

Η μεγάλη χίμαιραΟι περιγραφές και οι εικόνες χαρακτηριστικές ! Ένα ρομαντικό βιβλίο για ρομαντικούς ανθρώπους ! Γλαφυρή περιγραφή όμως όχι κουραστική! Ένα κλασικό βιβλίο που αξίζει να το διαβάσετε !

0

Δυο φιλιά για την ΑμέλιαΈνα βιβλίο όπου κυριαρχεί και ο έρωτας αλλά και η επιτυχία ! Η καριέρα είναι κάτι όπου μερικές φορές απαιτεί θυσίες ! Δεν είμαι λάτρεις αυτών των βιβλίων αλλά θα έλεγα πως έχει ενδιαφέρον ο τρόπος που η συγγραφέας ανέπτυξε τον ήρωα ! Μια καλή καλοκαιρινή επιλογή για την θάλασσα !

0

Ο κύριος ΜερσέντεςΈνα εύκολο διαβάστε βιβλίο ειδικά για τους λάτρεις του King , πάραυτα θα έλεγα δεν με «ρούφηξε » Ιδιαίτερα στις σελίδες του ! Μια καλή επιλογή βέβαια για ένα χαλαρό ΣΚ ! Θα έλεγα πως ο King έχει καλύτερες επιλογές ! Οι ήρωες με μπέρδεψαν κατά κάποιο τρόπο και κατά κάποιο τρόπο με κούρασαν !

1

Ο Νόι και η φάλαιναΟ αγαπημένος Benin Davies

Αυτός ο συγγραφέας και εικονογράφος είναι ένας από τους λόγους όπου και άρχισα να αγαπώ όλο και περισσότερο τα παιδικά βιβλία ! Η δουλειά του είναι εκπληκτική ! Απλές έξυπνες ιστορίες όμορφα δοσμένες με το κείμενο και την εικόνα να γίνονται ένα ! Απλά πρέπει να υπάρχουν στις βιβλιοθήκες όλων των παιδιών ! Τα αγαπώ και περιμένω πάντα πότε θα εκδώσει το νέο του βιβλίο ! Είναι από τα βιβλία όπου δεν χρειάζεται δεύτερη σκέψη !!!!

0

Τικ και Τέλα: Ο καινούργιος φίλοςΣυνήθως τα βιβλία αυτής της σειράς πραγματεύονται βασικές έννοιες όπως αυτή της φιλίας ! Απλό κείμενο με απλή εικονογράφηση όπου τα πιτσιρίκια λατρεύουν ακόμα και από την ηλικία των 1+. Αγαπημένη σειρά και από όσο φαίνεται είναι αγαπημένη χρόνια και των παιδιών και των γονιών !

0

Πού είναι η κυρία ΠασχαλίτσαΤα βιβλιαράκια αυτής της σειράς είναι απλά αλλά πολύ αγαπημένα και λατρεμένα από τις μικρές ηλικίες ! Δίνουν το αίσθημα της έκπληξης στη μικρή ηλικία και είναι ένα βιβλιαράκι όπου τα παιδάκια έχουν την δυνατότητα διαχειριστούν μόνα τους ! Είναι μια πολύ καλή πρώτη είσαγωγή στον κόσμο του βιβλίου !

0

Οι γραμμές στο πρόσωπο της γιαγιάς μουΚάθε φορά που αντικρίζω το εξώφυλλο

Ένα παραμύθι γεμάτο αγάπη ! Ποσό μας λείπουν οι γιαγιάδες μας και οι παππούδες μας ! Πόσο απόζητάμε αυτή την αγκαλιά αυτό το χάδι ! Ένα παραμύθι γεμάτο αγάπη !

0

Ιστορίες της καληνύχτας για επαναστάτριεςΈνα βιβλίο μα ποσό καλά φτιαγμένο ! Πολύ όμορφη ιδέα να έχεις συγκεντρωμένες μεγάλες προσωπικότητες για τα μικρά παιδιά ! Ένα παραμύθι - ιστορία για μικρούς και μεγάλους !!!

0

Τα γατόνιαΑγαπώ τα Γατόνια και θα τα αγαπήσει κάθε παιδί. Εκπλικτική εικονογράφηση ! Ωραία δουλεμένο βιβλίο . Καταλήγει η ιστορία να διδάσκει στο παιδί τον σεβασμό και το ότι πολλές φορές δεν πρέπει να απολύουμε ανθρώπους με το πρόσχημα πως δεν είναι ικανά γατί μπορεί και να είναι τα άτομα όπου θα μας βοηθήσουν στο τέλος. Ποτέ δεν ξέρεις. Το συνιστώ!

0

Η Μυρτώ και το βουνόΝέο βιβλίο για τους μικρούς μας μπόμπιρες. Το αγάπησα. Τελικά εάν πεισμώσεις μπορείς να καταφέρεις πολλά. και ποτέ μην αφήσεις κανέναν να σου λέει για το τι είσαι ικανός να καταφέρεις. Ένα βιβλίο με βαθύ μήνυμα!

0

Η μέρα που τα κραγιόνια τα παράτησανΜια όμορφη εικονογράφηση με ένα έξυπνο θέμα. Το παιδι μέσα από αυτό το παραμύθι θα μάθει να σκέφτεται λίγο διαφορετικά, θα προβληματιστεί για τον αλληλοσεβασμό και ταυτόχρονα θα γελάσει. Πολύ καλή δουλειά! Από τα αγαπημένα παραμύθια!

0

Μια φορά και ένας Ρο!Αγαπώ τα βιβλία με ρίμα ! Ένα βιβλίο για ηλικίες πρώτων τάξεων δημοτικού. Καλή επιλογή για ανάγνωση από τα ίδια τα παιδιά και ένας καλός τρόπος να τα εισάγουμε στην λογοτεχνία με έξυπνο και εκπαιδευτικό τρόπο!

0

Ο δεύτερος ουρανόςΈνας πιγκουίνος μπορεί να μην πετάει ...αλλά τολμάει. Ένα παραμύθι που μας στέλνει σε νέες εμπειρίες με τον ήρωα του παραμυθιού. Μια όμορφη προσέγγιση για την αυτό πραγμάτωση!

0

Λίγες και μία νύχτεςΈνα καλοδουλεμένο βιβλίο , διαδραματίζεται στην Θεσσαλονίκη μια έτσι ρομαντική εποχή. Ένα βιβλίο που με κούρασε αρκετά αλλά το άξιζε. ο Ζουργός σίγουρα έχει και καλύτερες επιλογές αλλά και αυτό του το βιβλίο αποτελεί μια καλή επιλογή!

0

Ο μάγος του ΟζΑγαπώ την ιστορία αλλά έχω την εντύπωση η συγκεκριμένη απόδοση δεν είναι και απόλυτα σωστή!

0

ΑπέναντιΛατρεμένος ο Κυριος Παπαϊωάννου ! Μας διδάσκει μέσα απ΄΄ο τον μικρόκοσμο ενός σκαθαριού πως όσο μικρός και να είσαι εάν θέλεις ν τα καταφέρεις είναι στο χέρι σου!

0

Τα όνειρα εξαφανίστηκανΓια εμένα προσωπικά θα έλεγα απλά πως είναι ευχάριστο . Χωρίς σαφώς να είναι κακό!

0

Περπατώντας στην ΑθήναΜια συλλογή με πολύ ωραίο υλικό. Προσεγμένη δουλειά. Μια ωραία ματιά της πόλης!

0

Η δίκη του ΣωκράτηΠολύ ενδιαφέρον με μια διαφορετική ματιά!

1

To Kill A MockingbirdΈνα πραγματικά συγκλονιστικό βιβλίο ποιοτική γραφή . Το θεωρώ από τα πιο όμορφα βιβλία όπου έχουν γραφτεί.

0

Το απόλυτο βιβλίο για τη γλώσσα του σώματοςΗ στάση του ανθρώπινου σώματος είναι κάτι αρκετά πολύπλοκο. Το βιβλίο αυτό θα σας ξεδιαλύνει βασικές πτυχές αυτής της "επιστήμης"!

0

To Coaching στην πράξηΈνα καλοδουλεμένο βιβλίο για το coaching . Πολύ καλή προσέγγιση. Θα το συνιστούσα ανεπιφύλακτα!

0

Η αλεπού μοδίστραΣεβασμός και συγχώρεση . Μια καλή επίλογή !

0

Πριγκίπισσες άγνωστες και ξεχασμένεςΕκπληκτική Εικονογράφηση. Ένα βιβλίο έργο τέχνης!

1

Βρισκόμαστε εδώMust Read ! Jeffers είναι άλλωστε!

0

Τα μαλλιά του ΌλιβερΤα μαλλιά του όλιβερ είναι ένα βιβλίο όπου αναφέρεται στην διαφορετικότητα και την αντιμετώπιση. Πολύ σωστή προσέγγιση .

0

Ο Αρκούδος και το πιάνοΈνα ωραίο παραμύθι για την φιλία. Η εικονογράφηση είναι χαρακτηριστική και η σελιδοποίηση είναι εκπληκτική. Πολύ όμορφο βιβλίο .

0

Καληνύχτα λιονταράκιΠολύ έξυπνο σαν βιβλίο . Ενθουσιάζει τα μικρά παιδιά!

0

Η χιονονιφάδα που αγάπησε το καλοκαίριΘα έλεγα ένα ρομαντικό παραμύθι. Πόσο το λάτρεψα. Αθωότητα ξεπροβάλει από κάθε σελίδα. Πρέπει να το διαβάσει κάθε παιδί!

0

Οχ χταπόδι λάθος πόδι!Όχι 1 αλλά ούτε 2 , αλλά 8 πόδια. Ένα αστείο παραμύθι για μικρές ηλικίες. Μια πολύ καλή εικονογραφημένη δουλειά!

0

O μπαμπάς μουΥπέροχη εικονογράφηση και τρυφερή ιστορία. Ένα παραμύθι για τα παιδιά αλλά και τέλειο δώρο για έναν μπαμπά!!!

0

20.000 λεύγες κάτω από τη θάλασσαΈνα κλασσικό βιβλίο με μια τίμια απόδοση για μικρές ηλικίες. Αγαπώ την σελιδοποίηση και την εικονογράφηση!

0

Το μικρό αγόρι και τα 4 αβγάΈνα όμορφο βιβλίο για την διαφορερτικότητα!

0

Το Κάτι τιΈνα όμορφο πραμύθι με μελισσένιες περιπέτειες!

0

Σκακιστική νουβέλαΞέρει ο καθένας μας τα όρια του ; Ένα βιβλίο επιτομή της κλασικής από τα χαρακτηριστικά του Τσβαιχ! Μια καλή επιλογή για απαιτητικούς κλασικούς αναγνώστες !

0

Αγαπητέ ΘεέΤο αγαπάω αυτό το λεπτό βιβλιαράκι ! Πολλές φορές δεν χρειάζονται πολλές σελίδες για να νιώσεις την χαρά ή τον πόνο ! Εγώ στο βιβλίο αυτό έκλαψα , πόνεσα , ξανά έκλαψα και στο τέλος κλείνοντας το , ένιωσα υπερήφανος για αυτή την παιδική ψυχή !!!!

0

Να σου πω μια ιστορίαΕάν έχεις την ανάγκη να σκεφτείς ; Εάν θέλεις τροφή για πολύ σκέψη το βιβλίο θα σε καθοδηγήσει ! Απλές ιστορίες που λειτουργούν ως κινητήρια δύναμη για τον κάθε ένα μας ! Ένα βιβλίο ως μια καλή επιλογή για δώρο !

0

Ο μικρός πρίγκιπαςΟ μικρός μας λατρεμένος πρίγκιπας ! Καλή μετάφραση ! Ένα παραμύθι για μικρούς και μεγάλους !

0

Ο αλχημιστήςΜου το είχαν προτείνει και το είχα ακουστά χρόνια ! Τελικά το διάβασα πριν πέντε έτη και αυτό που λέω πάντα για αυτό το βιβλίο είναι πως αν το διαβάσω σε δέκα χρόνια από τώρα θα το αγαπήσω για διαφορετικούς λόγους ! Με έβαλε σε σκέψεις για πολλά πράγματα καθημερινά !

0

Η σιωπηλή ασθενήςΤο βιβλίο της ανατροπής ! Δύσκολα με κερδίζουν τα αστυνομικά αλλά αυτό είναι ένα must read best seller !

0

Εγώ και οι μεσοιππότεςΠετυχημένα σκίτσα με πολύ γέλιο ! Ένα ωραίο δημιούργημα !

0

The Complete PoemsΜου άρεσε πραγματικά πολύ ! Δεν μπορώ να πω πως διαβάζω γενικά ποίηση αλλά εδώ κάτι με άγγιξε !

0

Η πενθεράΗ πεθερά ένα θέμα που μάλλον ενδιαφέρει πολλές γυναίκες ! Γραμμένο έξυπνα με χιούμορ και στρωτή πλοκή ! Διαβάστε το !

0

Ώριμο Αβο-κάν'τοΜια καλή επιλογή για ένα ωραίο απολαυστικό ανάλαφρο διάβασμα !

1

Ο ένας και μοναδικός ΙβάνΈνας λατρεμένος ήρωας . Συναισθηματικός , τρυφερός. Κάποιος όπου αγαπάει τα ζωντανά αυτού του πλανήτη απλά θα το λατρέψει. Μπορεί για εμένα να το διαβάσει και ενήλικας! Άλλωστε όλοι είμαστε παιδιά!

0

ΚίρκηΚαταδικασμένη να ζει στην αφάνεια, παίρνει την ζωή στα χέρια της. Ένα βιβλίο στολίδι. Έχει γραφτεί με τέτοιο τρόπο που απλά θα σε ρουφήξει σε κάθε σελίδα . Το λάτρεψα.Ένιωσα αγωνία , πόνο αλλά και υπερηφάνεια!

1

Ο λαβύρινθος του ΠάναΈνα ΦΑΝΤΑΣΙΚΟ βιβλίο ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΥ. Μια απλά τέλεια ιστορία!

0

Θα σ' αγαπώ ό,τι κι αν γίνειΈνα παραμύθι για τους μπόμπιρες μας. Αναφέρεται στην ανιδιοτελή αγάπη και όχι μόνο!

0

Ο ΜΦΓΈνα ωραίο εφηβικό βιβλίο για παιδιά. Μια καλή ιστορία ενθάρρυνσης! Εύκολο στο διάβασμα . Μια τρυφερή ιστορία ενός γίγαντα και ενός παιδιού!

0

Ο ΜΦΓΈνα ωραίο εφηβικό βιβλίο για παιδιά. Μια καλή ιστορία ενθάρρυνσης! Εύκολο στο διάβασμα . Μια τρυφερή ιστορία ενός γίγαντα και ενός παιδιού!

0

Ο μυστικός κήποςΓια κορίτσια μια πολύ καλή επιλογή!

1

Η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτωνΕκπληκτική έκδοση . Όλη η σειρά είναι λατρεμένη! Πολύ καλή επιλογή. Θα τα πρότεινα για ηλικίες 9+ χωρίς δεύτερη σκέψη!!!!!

0

Η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτωνΕκπληκτική έκδοση . Όλη η σειρά είναι λατρεμένη! Πολύ καλή επιλογή. Θα τα πρότεινα για ηλικίες 9+ χωρίς δεύτερη σκέψη!!!!!

0

Το ναυάγιο της ΚαράντραΠειρατές πάντα αγαπήσαμε και πάντα θέλαμε να είμαστε. Ένα βιβλίο για κάθε "πειρατή"! Ένα βιβλίο πειρατικής φαντασίας που αξίζει να το δοκιμάσεις.

0

Αγώνες πείνας 1Ομολογουμένως λίγο κουραστικό.Κακό δεν μπορεί να το πει κανείς αλλά ήθελε η συγγραφέας να έχει αφιερώσει χρόνο σε όλους τους ήρωες και όχι μόνο στην αγαπημένη Κατνις!

1

Τη μέρα που έπεσα από τα σύννεφαΈνα ωραίο βιβλίο για μια χαλαρή ανάγνωση. Μπορεί ένας άντρας να βγάλει τον καλό εαυτό μιας γυναίκας; Μπορεί να καταλάβει το γυναικείο φύλο ; θα δείτε πως μάλλον μπορεί!

0

Ο κορσές της ΣταχτοπούταςΤα κιλά μπορούν να σταθούν εμπόδιο στη ζωή μιας γυναίκας; Από όσο φαίνεται όχι ! Κυνήγησε και πείσμωσε να τα καταφέρεις. Καλοκαιρινή πρόταση!

0

Το κελάρι της ντροπήςΤο κελάρι , ασφάλεια μιας γυναίκας ;? Ένα βιβλίο με μυστήριο αλλά και όμορφες γωνιές εξέλιξης και ελπίδας. θεωρώ πολλές γυναίκες το έχουν διαβάσει , και πολλές ακόμα θα το διαβάσουν !

0

Η γυναίκα του ΊσνταλΓεμάτο αγωνία , ένα αστυνομικό όπου με κράτησε ξάγρυπνο μια νύχτα για να το ολοκληρώσω!

0

Πικρό γλυκό λεμόνιΗ Βόϊκου αποτελεί από τις πιο συμπαθείς στον χώρο της σύγχρονης λογοτεχνίας.Ωραίο βιβλίο με ιστορικά στοιχεία, όπως πάντα η Κυρία Βόϊκου πάντα κάνει πριν γράψει την έρευνα της .

0

Η αληθινή ιστορία του ΠινόκιοΈνα σκοτεινό παραμύθι για μεγάλα παιδιά ! Το λάτρεψα και θα μπορούσα σίγουρα να το ξαναδιαβάσω! Ωραία επιλογή για το καλοκαίρι!

0

Ο Χριστός ξανασταυρώνεταιΚαζατζάκης απαιτητικός , κλασσικός , αγαπημένος!

0

Φλόγα και άνεμοςΈνα καλογραμμένο ιστορικό μυθιστόρημα .Καλή πλοκή με όμορφη απόδοση!

0

Το βιβλίο της ΚατερίναςΈνα θα πω για αυτό το βιβλίο : διαβάζοντας τις τελευταίες 15 σελίδες αυτό που κατάφερα είναι να κάψω το φαγητό μου καθηλωτικό! Απλά υπέροχο!

0

Μυρωδιά από σανίδιΟ έρωτας κυριαρχεί με ένα διαφορετικό τρόπο στο βιβλίο αυτό. Η μυρωδιά από σανίδι θα έλεγα θα σας ταξιδέψει σε εμπειρίες ανθρώπων σε έναν χώρο πρωτότυπο για την ανάπτυξη ενός τέτοιου μυθιστορήματος. Θα το βαρεθείτε δύσκολα!

1

Μια νύχτα ακόμηΗ χαρακτηριστική γραφή του Κύριου Κρομμύδα θα σας συντροφεύσει σε κάθε στιγμή. Τολμήστε να τον διαβάστε! Ένα βιβλίο "ταξίδι".

1

Μια άδεια κουβαρίστραΗ χαρά είναι να μοιράζεσαι. Μια εξαιρετική επιλογή για τα παιδιά ώστε να μάθουν να μοιράζονται και να κερδίζουν μέσα από την διαδικασία αυτή.

0

Ο κήπος του ΈβανΜιλάει για την απώλεια , με τρόπο έξυπνο. Δίνει στο παιδί να κατανοήσει πως η ζωή συνεχίζεται και πως ο θυμός της απώλειας είναι φυσιολογικός. Ένα παραμύθι με μια τρυφερή ιστορία αλλά αρκετά δύσκολο περιεχόμενο για τις μικρές ηλικίες. Με σωστή διαχείριση όμως και συζήτηση αποτελεί μια καλή επιλογή.

0

Από πού έρχονται τα μωράΈνα βιβλίο για να σε βγάλει από την δύσκολή θέση .Εάν είσαι γονιός θα το λατρέψεις.

0

Το αλάτι της ζωήςΈνα τόσο μιρκό βιβλίο γεμάτο ουσία! Ένα βιβλίο γεμάτο αισιοδοξία. Ένα στολίδι της αυτοβελτίωσης. Πρέπει να το διαβάσει ο καθένας μας. Πρέπει να το διαβάζει συχνά για να θυμόμαστε!

0

Μια υπόθεση για τον ντετέκτιβ Κλουζ: Τη νύχτα όλες οι φαλάκρες είναι μπλεΌλα τα βιβλία της σειράς του Κλούζ είναι υπέροχα. Ο Banscherus Jürgen είναι αγαπητός κυρίως από αγόρια και όλα τα βιβλία της σειράς έχουν πλάκα , μέσα από στιγμές περιπέτειας αλλά και ανεμελιάς. Μια εξαιρετική επιλογή για να ξεκινήσει ένα παιδί στις πρώτες τάξεις να εξοικειωθεί με την λογική της ανάγνωσης. Το συγκεκριμένο είναι το αγαπημένο μου.

0

ΜατίλνταΑποτελεί από τα αγαπημένα μου βιβλία . Ένα κλασικό έργο όπου το έχουμε δει και στην μεγάλη οθόνη. Ένα βιβλίο κατάλληλο για κάθε παιδί μέσα στο καλοκαίρι. Ενδεχομένως πολλά παιδιά μπορεί και ταυτιστούν σε κάποια σημεία με την ηρωίδα. Αποτελεί ένα must have and read για κάθε παιδί κατά την άποψη μου.

0

Ποιος σκότωσε το σκύλο τα μεσάνυχταΈνα ιδιαίτερο βιβλίο

Ένα ιδιαίτερο βιβλίο με πολύ βαθιά και δύσκολα νοήματα. Ένα ανάγνωσμα που θέλει σκέψη , αποτελεί από τις καλύτερες επιλογές για τους απαιτητικούς εφήβους αναγνώστε και όχι μόνο. Ο αυτισμός εδώ δεν είναι πρόβλημα . Διάβασε το και θα δεις.

0

Μικρά ΑγγλίαΆνδρος του 30 - 40. Έρωτες , πάθη , και ξανά έρωτες . Ένα βιβλίο όπου απλά σε ταξιδεύει αλλά και σε εντάσσει στην πλοκή του σχεδόν βιωματικά. Γλαφυρή η κυρία Καρυστιάννη με γραφή που μόνο αυτή ξέρει να χειρίζεται. Ενδεχομένως να είναι σε κάποια σημεία λίγο κουραστική αλλά είναι τόσο ωραία η υπόθεση, θεωρώ δεν αποτελεί ιδιαίτερο πρόβλημα. Σας το συνιστώ.

0

Τα μαγικά μαξιλάριαΟ Τριβιζάς με την εμπειρία του στην γραφή , διδάσκει συνήθως σε κάθε του βιβλίο. Αποτελεί από τα πιο γνωστά του βιβλία και είναι κατάλληλο για αναγνώστε 6+. Ένα must για παιδιά δημοτικού!

0

Ευτυχία είναι ένα καρπούζι πάνω στο κεφάλι σουΜια φλούδα από καρπούζι είναι αρκετή;

Ένα εικονογραφημένο βιβλίο με παιχνιδιάρικη διάθεση. Ένα βιβλίο με μια θεματολογία διαφορετική αλλά συγχρόνως αρκετά ευρηματική. Διδάσκει στα παιδιά πως δεν πρέπει απαραίτητα να έχεις πολλά στη ζωή για να χαμογελάς ή ακόμα δεν είναι απαραίτητο να συντρέχει κάποιος βασικός λόγος για να είσαι ευδιάθετος. Το χαμόγελο και το γέλιο είναι κολλητικό. Πρόσεξε γιατί μπορεί να ξεκινήσεις και να μην μπορείς να σταματήσεις. Ένα βιβλίο απλά και ουσιαστικά ευχάριστο.

0

Βεν, Οι περιπέτειες μιας θαρραλέας πάπιαςΈνα παπί μα τι Παπί!

Ο Βεν είναι τρυφερός. Είναι αυτός όπου θα μας διδάξει τι εστί φιλία και πως πολλές φορές είναι εκεί αν και δεν είναι τόσο ξεκάθαρη. Η εμπιστοσύνη έρχεται στο συγκεκριμένο βιβλίο και διδάσκει πως μπορεί να κερδίσει, εφόσον υπάρχει θέληση και επιμονή. Ένα βιβλίο όπου μάλλον θα λατρέψετε!

1

ΜπιζελάκηςΤι μετράει στον άνθρωπο;

Ο Μπιζελάκης είναι μικρός, αλλά ο συγγραφέας έχει ακόμα και για τον μικρούλη μας , μια εργασία που μπορεί να κάνει. Δεν έχει σημασία τι ύψος έχεις ή τι χρώμα έχει το δέρμα σου. Αρκεί απλά να θέλεις. Ο μπιζελάκης βρίσκει τελικά μια "εργασία" με την οποία μπορεί να απασχοληθεί. Ένα μικρό βιβλίο όπου κάθε παιδάκι θα διαβάσει με τον γονιό και θα θέλει να το ξανά διαβάσει.

0

ΈλμερΔιαφορετικός ή απλά πολύχρωμος

Είναι η διαφορετικότητα ένα πρόβλημα; Τελικά ο Ελμέρ θα έπρεπε να στεναχωριέται; Το βιβλίο αυτό δείχνει στα παιδιά πως πολλές φορές το να είσαι με κάποιο τρόπο διαφορετικός δεν είναι απαραίτητα και άσχημο. Αντίθετα , μερικές φορές μπορεί κάποιος να ζηλέψει και να θέλει να μας μοιάσει! Απλή εικονογράφηση με δυνατό μήνυμα για παιδιά μικρής ηλικίας!!!

0

10 μέρες στην τρελογιαγιάΜΙα τρελή τρελή γιαγιά!

Ένα βιβλίο μέσα στην τρέλα . Κάθε παιδί θα γελάσει αλλά και κάθε ενήλικας θα το διαβάσει με ευχαρίστηση. Μια γιαγιά γεμάτη φαντασία. Πόσο όμορφο είναι να περνάς στιγμές με τους γηραιότερους, είναι και ένα από τα μηνύματα όπου και πραγματεύεται!

0

Η θάλασσα είδεΜια θάλασσα ελπίδα

Μπορεί κάποια στιγμή να χάσεις κάτι στη ζωή σου αλλά εάν ελπίζεις και αν έχεις υπομονή μπορεί και να το ξανά βρεις. Ένα βιβλίο με όμορφα προσεγμένη εικονογράφηση και βαθιά μηνύματα. Ένα παραμύθι για το βράδυ για όνειρα γλυκά!

0

Καροτένια όνειρα!Για ένα κουνέλι , δεν είναι μόνο τα καρότα

Ένa κουνέλι ονειρεύεται κάθε μέρα , αλλά όχι καρότα. Είναι διαφορετικό και θέλει να είναι ο εαυτός του. Είναι σημαντικό να σέβεται ο κάθε ένας τις ιδιαιτερότητες του άλλου. Ένα παραμύθι με διδακτικό χαρακτήρα αλλά και παιχνιδιάρικη διάθεση.

0

Το ελαφοκάραβοΈνα καράβι διαφορετικό

Ένα παραμύθι , έργο τέχνης, η εικονογράφηση αποτελεί από μόνο του ένα δημιούργημα, για κάθε παιδί να αφεθεί σε έναν άλλον κόσμο. Εναν κόσμο παραμυθένιο.

0

Σκουλήκι αγαπάει σκουλήκιΗ αγάπη έχει όρια;

Ένα παραμύθι για την αγάπη μεταξύ ανθρώπων , ανεξάρτητα από το φύλο, προάγει την θέληση των ανθρώπων για ίσα δικαιώματα. Όμορφη εικονογράφηση , απλή με το κείμενο να κυριαρχεί στην καθοδήγηση της σκέψης του μικρού αναγνώστη.

0

Υ.Γ. Σ' αγαπώΗ αγάπη δεν έχει μέτρο

Ένα βιβλίο το οποίο είναι η επιτομή της πραγματικής αγάπης. Ο λόγος και η εξέλιξη με τους ήρωες θα σας ταξιδέψει σε συναισθήματα που ενδεχομένως για κάποιους είναι πρωτόγνωρα. Το βιβλίο αυτό το διαβάζεις και μετά από καιρό απλά θέλεις να το ξανά διαβάσεις.

0

Η φάρμα των ζώων"Ζώα" ή Άνθρωποι

Το πιο γνωστό έργο θα έλεγε κανείς του George Orwell. Ένα αλληγορικό αριστούργημα που πραγματεύεται τις τακτικές του ολοκληρωτισμού. Μια αλληγορία ζώων όπου θέτει τον αναγνώστη να αναρωτηθεί την δομή και την εξέλιξη της κοινωνίας μας. Η φάρμα των ζώων είναι ένα έργο αρκετά συνοπτικά αλλά γεμάτο με ιδέες και ιδανικά όπου εύκολα θα έλεγε κανείς πως προσεγγίζουν τον σοσιαλισμό.

0

Το απίστευτο ταξίδι του φακίρη που παγιδεύτηκε σε μια ντουλάπα IKEAΠου μπορεί να φτάσει ένας Φακίρης για ένα κρεβάτι με καρφιά;

«Το απίστευτο ταξίδι του φακίρη που παγιδεύτηκε σε μια ντουλάπα ΙΚΕΑ» ένα μυθιστόρημα περίεργο αλλά με ωραίο τρόπο. Εκκεντρικό με κωμικά στοιχεία θα σας ξεκουράσει αλλά ταυτόχρονα εάν το επιθυμείτε θα σας βάλει και σε σκέψεις. Θίγοντας κοινωνικά θέματα με ιδιαίτερο τρόπο, εξελίσσεται η ιστορία διατηρώντας το ενδιαφέρον του αναγνώστη σε μια συνεχής αποκάλυψη.

0

Φίλοι στο λόφοΈνας Λόφος Καλοσύνης

Ένα καλογραμμένο παραμύθι, με υπέροχη εικονογράφηση και απλά αλλά βαθιά νοήματα. Είναι σπουδαίο πράγμα η φιλία αλλά ακόμα πιο σπουδαίο και ο αλληλοσεβασμός! Ο Μπέρτ και ο Έθο μαθαίνουν στο τέλος να δέχονται στην παρέα τους νέους φίλους.

0

Το αγόρι στο χιόνιΕκπληκτικό...

Φαινομενικά άσχετοι άνθρωποι πέφτουν θύματα ενός τρελού εγκληματία. Μια μπαλαρίνα που βρέθηκε σε μια λίμνη, τι σχέση μπορεί να έχει με ένα αγόρι που βρέθηκε φορώντας κέρατα; Σε αυτό το βιβλίο ο Samuel Bjork καταφέρνει να αποδείξει πως μπορεί να γράψει με την λογική του αστυνομικού μυθιστορήματος και όχι μόνο με αυτή του ψυχολογικού θρίλερ. Ένα βιβλίο καλογραμμένο το οποίο είναι αναμφισβήτητα γραμμένο να καθηλώσει τον κάθε αναγνώστη.

0

Ο αρχιβιβλιοθηκάριος και άλλες ιστορίεςΕίναι οι βιβλιοθήκες όπως τις ξέρουμε;

Τι μπορεί να συμβεί όταν ένας αρχιβιβλιοθηκάριος και επίδοξος συγγραφέας ενοχλεί με τα γραπτά του μια καταραμένη βιβλιοθήκη; Τέσσερα διηγήματα - ιστορίες μικρού μήκους που θα σας κρατήσουν το ενδιαφέρον ! Μια συντροφιά σύντομη και περιεκτική αλλά με εικόνες όπου άμεσα θα μπορέσεις να σχηματίσεις στο μυαλό σου.

0

Η κότα που ονειρευόταν να πετάξειΈνα παραμύθι για μεγάλους!

Θα περιμένατε να δείτε στα μάτια μιας κότας την ελευθερία, την τόλμη και την αποφασιστικότητα; Εάν όχι τότε πρέπει να γνωρίσετε την κότα της Κορεάτισσας Sun-mi Hwang! Μία κότα διαφορετική από τις άλλες. Η Μπουμπουκίτσα μια κότα με τσαγανό θέλει να κλωσήσει ένα αυγό. Το δικό της αυγό όπως όλες οι κότες. Τι είναι αυτό όμως που μπαίνει εμπόδιο στο απλό αυτό της όνειρο; Και όμως θα δεθείτε με αυτό το βιβλίο εάν σας αρέσουν οι αλληγορίες.

0

Ο ιππότης με τη σκουριασμένη πανοπλίαΗ πανοπλία είναι από τις καλύτερες μεταφορές!

Πόσο συχνά είμαστε σίγουροι για τον εαυτό μας και απομακρύνουμε τους συνανθρώπους μας από την ίδια μας τη ζωή με την συμπεριφορά μας ή τις επιλογές μας; Ο ιππότης βρέθηκε σε αδιέξοδο και πρέπει να επιλύσει το πρόβλημα του μόνος του. Είναι καιρός να μάθει τον εαυτό του ή να τον ξανά βρει Θα τα καταφέρει ή θα απελπιστεί και θα τα παρατήσει; Ένα βιβλίο αυτογνωσίας με απλά παραδείγματα για την προσωπική βελτίωση μας. Αξίζει να αφιερώσει κανείς ένα απόγευμα!

2

Ο αλυσοδεμένος ελέφανταςΠιστεύεις στον Εαυτό σου;

Μπορεί μια λεπτή αλυσίδα να κρατήσει ένα θηρίο στο κλουβί του; Μάλλον όχι. Μπορεί όμως μια ιδέα να "κρατήσει πίσω" από το ίδιο του το θάρρος, έναν ελέφαντα; Μπορεί και ναι. Ένα αριστουργηματικά γραμμένο παραμύθι για μικρούς και μεγάλους "Ο Αλυσοδεμένος Ελέφαντας" του ΧΟΡΧΕ ΜΠΟΥΚΑΪ , μπορεί να αποτελέσει την δύναμη του κάθε ανθρώπου. Ένα παραμύθι για να συζητήστε με κάθε μπόμπιρα για την δύναμη της θέλησης αλλά και την κακή δύναμη της λανθασμένης παιδείας και κακής συνήθειας.

0

Μάντεψε πόσο σ' αγαπώΗ αγάπη δεν έχει μέτρο

Μπορεί να μετρηθεί η αγάπη όπως για παράδειγμα το κρύο , ή μπορούμε να πούμε σε αγαπώ όσο το ύψος ενός δέντρου; Μάλλον όχι , ένα παιδί όμως χρειάζεται πολλές φορές ένα μέτρο σύγκρισης. Ένα παραμύθι γεμάτο αγάπη γραμμένο με απλότητα, αλλά τόσο καλά δοσμένο όπου θα μπορούσε να αποτελέσει ένα βιβλίο καλή νύχτας για κάθε παιδί. Αξίζει να το διαβάσει κάθε γονιός.

0